Krimi

Natankoval bez platenia a utekal pred políciou: Opitý mladík jazdil bez vodičáku

V rukách polície skončil mladý vodič. Na verdikt súdu si počká za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Natankoval bez platenia a utekal pred políciou: Opitý mladík jazdil bez vodičáku
5
Galéria

„Z pumpy ušiel bez platenia, poškodil cudzie auto, šoféroval opitý a bez vodičáku. Navyše sa snažil pred policajnou hliadkou ujsť. Včera popoludní dostali policajti informáciu o striebornom aute Renault Megane, ktorého vodič mal v obci Cífer natankovať a bez zaplatenia odísť smerom na obec Jablonec," informuje polícia.

Dal sa na útek

Hliadka PMJ si auto všimla, len pár desiatok minút po krádeži, na Ružindolskej ulici v Trnave.

„Hneď na to, ako ich vodič auta zbadal, sa dal na útek. Počas naháňačky stihol naraziť do zaparkovanej Škody Octavia. Po tom, ako zastavil na neďalekej ulici, sa z auta rozbehol po svojich," dodávajú muži zákona.

Útek sa ale vodičovi nepodaril a policajti ho rýchlo chytili.

Prečítajte si tiež

Pod vplyvom a so zákazom

„Policajná hliadka podrobila 25-ročného muža dychovej skúške, pri ktorej nafúkal 0,77 promile. Navyše zistili, že má uložený zákaz viesť motorové vozidlá na 2 roky. PMJ-čkari ho obmedzili na osobnej slobode a previezli na policajné oddelenie," informuje Polícia SR – Trnavský kraj.

Mladý muž si poriadne zavaril. Ako informovala krajská polícia: „Polícia muža rieši, v súvislosti s krádežou pohonných hmôt, v priestupkovom konaní. Mladík navyše čelí obvineniu z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia, za čo mu v prípade dokázania viny môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Súčasťou spisu je aj jeho pozitívna dychová skúška. Mladého vodiča riešime v tzv. superrýchlom konaní a na verdikt súdu si počká v policajnej ce­le."

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

POLICAJTI PMJ CHYTILI RIADNEHO „EXPERTA“, ČO VŠETKO PREDVIEDOL SA ČASTO NEVIDÍ ➡️ Z pumpy ušiel bez platenia, poškodil...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, May 12, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM