Správy

Nebudete veriť vlastným očiam: Takýto BORDEL denne upratujú v Trnave, FOTO

Stroje aj pracovníci mestských služieb idú na plné obrátky. Denne bojujú s množstvom odpadu. Neveríte? Presvedčte sa na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku Nebudete veriť vlastným očiam: Takýto BORDEL denne upratujú v Trnave, FOTO
22
Galéria

O to, aby bolo mesto čisté a krajšie sa starajú pracovníci Mestských služieb. Že v uliciach Trnavy majú plné ruky práce niet pochýb. Dôkazom sú aj fotografie „bordelu“, ktoré pridávajú pracovníci na sociálnu sieť.

Okrem polievania či kosenia ich zamestnáva aj množstvo smetí pohodených v uliciach. „S odpadom bojujeme denne. Čistíme detské ihriská, zametáme,“ píšu Mestské služby v Trnave.

Prečítajte si tiež

Pracovníci v uliciach

Tento týždeň ste mohli pracovníkov stretnúť napríklad pri zbere odpadu z verejných priestranstiev na uliciach Rybníková, Hornopotočná, Štefánikova, Vajanského, Hlavná či Hollého.

Odpad zbierali aj z priestranstiev okolia Figara, autobusovej a železničnej stanice, staničného parku, ul. Paulínskej a Sladovníckej.

V akcii boli aj zametače, ktoré čistili viaceré ulice. „Nezaháľame ani pri údržbe piatich mestských cintorínov. Každodennou rutinou je kosenie, orezávanie suchých a nebezpečných stromov a krov, čistenie priestorov, údržba a opravy objektov, výkop a zasýpanie hrobov, zber odpadu,“ priblížili svoju pracovníci.

Galériu „bordelu“ z trnavských ulíc, ale aj to ako sa niektoré miesta zmenia po uprataní, si pozrite pod článkom!

Mohlo by vás zaujímať

Nebudete veriť vlastným očiam: Takýto BORDEL musia upratovať v Trnave, FOTO
22
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM