Júlia Vargová Hokej Šport

Nová sezóna sa rozbieha: Trnavskí Gladiátori opäť trénujú na ľade

Trnavskí Gladiátori rozbiehajú po štyroch týždňoch voľna tréningy vo všetkých kategóriách.

Ilustračný obrázok k článku Nová sezóna sa rozbieha: Trnavskí Gladiátori opäť trénujú na ľade
Foto: Dominika Handzušová

O tom, čo všetko Gladiátorov čaká v novej sezóne informoval klubový web v rozhovore s prezidentkou HK Gladiators Trnava, Adrianou Hosťoveckou. Gladiátori po štvortýždňovej odmlke opätovne vykorčuľovali na ľad 29. júla, pričom sa kadeti a dorastenci rozbehli už o týždeň skôr.

„Spolu s realizačným tímom na čele s novým trénerom mužov Štefanom Megom veríme, že počas tejto sezóny nebudeme bojovať o záchranu v 1.lige,“ uvidela Hosťovecká pre klubovú stránku. „Čo sa týka cieľov v mládežníckych kategóriách, tak neskrývame ambície. Pri žiakoch chceme deckám zabezpečiť čo najviac zápasov, klub podporuje účasť na turnajoch. To je podľa nás cesta, ako sa naučiť milovať hokej a ako ho dostať do krvi. Od kadetov vyššie chceme hrať na výsledky,“ dodala.

Zmeny nastali v kádri a klub popracoval aj na skvalitnení športového prostredia. Sústrediť sa chce najmä na návrat dorastencov do Extraligy, kde by sa chcel dostať aj s juniorkou.

Ako informuje klubový web, nová sezóna prinesie hneď niekoľko noviniek, napríklad klubové karty. „Tie budú tri od základnej až po kartu zlatú. Chceme pre ľudí vytvoriť nielen športový zážitok, ale postupne budovať pre fanúšika aj komfort, v úzkom budovaní vzťahu fanúšik – klub. Na štadióne a v hľadisku postupne vzniknú zóny, ktoré budú slúžiť na to, aby sme dokázali do hľadiska priniesť nielen individuálnych fanúšikov, ale aj celé rodiny. Chceme to naviazať aj na nové gastro zóny, ktoré budú súčasťou tohto projektu. Jednoducho máme záujem o to, aby sa ľudia chodili k nám na hokej baviť,“ uviedla prezidentka klubu dodávajúc, že vyšší komfort diváka si vyberie svoju daň, a nie je možné, aby vstupné na zápasy mužov, ktorí hrajú 1. ligu bolo jednoeurové.

„Ak to v Trnave myslíme s hokejom vážne, čo ja, ako prezidentka tohto klubu naozaj myslím, musíme popracovať na tom, aby naši muži, aj keď mladí, nemuseli hrať zadarmo, aby sme mohli hokej u nás rozvíjať, musíme do neho investovať,“ dodala. Po lete bude vstupné na hokej mužov bude na úrovni 4 eur, čo zvýši aj ceny permanentiek.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM