Monika Hanigovská Rôzne

Novinka, ktorá poteší: Bezplatné wifi nájdete už aj na trnavskej autobusovej stanici

Dobré správy pre milovníkov surfovania na internete. Trnava má novú lokalitu, kde nájdete bezplatné wifi pripojenie. To pribudlo na autobusovej stanici.

Ilustračný obrázok k článku Novinka, ktorá poteší: Bezplatné wifi nájdete už aj na trnavskej autobusovej stanici

Poteší Trnavčanov aj „cezpoľných“. Naše mesto spojazdnilo novú wifi lokalitu, kde si ľudia môžu posurfovať na internete zadarmo. Nájdete ju na trnavskej autobusovej stanici.

Ako to funguje?

„Sieť slúži na prístup k internetu pomocou zariadení s podporou bezdrôtového pripojenia (notebooky, PDA, mobily a pod.). Možnosť pripojenia na konkrétnom mieste závisí od vzdialenosti od hotspotu a parametrov prijímača bezdrôtového signálu konkrétneho používateľského zariadenia,“ uvádza na svojej stránke mesto.

Ďalej v tejto súvislosti upozorňuje, že prístup na využívanie internetu je však limitovaný na 1 hodinu. V prípade dvoch prihlásení je nutné vykonať minimálne 30-minútové odpojenie. A následne opätovné prihlásenie.

Ďalšie lokality

Pripomíname, že obyvatelia či návštevníci Trnavy si okrem spomínanej novej lokality, môžu užiť aj ďalšie bezplatné mestské wifi zóny. A to v okolí Trojičného námestia, na Hlavnej ulici, na Univerzitnom námestí či v priestoroch mestského amfiteátra. Wifi sieť sa dá nájsť tiež v Ružovom parku, v Športovom areáli Slávia a nezabudlo sa ani na detské ihrisko na Limbovej ulici. Ako trnavský magistrát ďalej prezradil, pokrytie bezplatnou wifi sieťou sa pripravuje aj v ďalších lokalitách.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM