Júlia Vargová Kultúra Rôzne

Obec láka na veľkonočné tradície: Zaujmú trhy i vyzdobený vidiecky dom

Krásna veľkonočná výzdoba, dekorácie, sladké i slané pochúťky, výrobky z drôtu i šúpolia... Na to všetko a oveľa viac láka obec Vlčkovce počas Veľkonočných trhov.

Ilustračný obrázok k článku Obec láka na veľkonočné tradície: Zaujmú trhy i vyzdobený vidiecky dom
Zdroj: TASR

Jarnú atmosféru si budete môcť vychutnať vo Vlčkovciach už v sobotu. Podujatie začne 13. apríla a navštíviť ho môžete v čase od 14tej do 18tej hodiny. Na návštevníkov čakajú v priestoroch spoločenskej miestnosti Obecného úradu mnohé zaujímavé výrobky.

„V ponuke na predaj bude slané a sladké pečivo, pletené košíky zo šúpolia, dekoračné výrobky z drôtu, dekoratívna keramika, drevené výrobky, med a výrobky z medu, rôzne veľkonočné dekorácie,“ vábi obec návštevníkov.

Podujatie organizuje obec Vlčkovce v spolupráci s kultúrno-športovou komisiou. Je pripravené pre všetkých, ktorí si budú chcieť pozrieť, či doplniť svoju veľkonočnú výzdobu, alebo nazrieť na remeselné veľkonočné výrobky. Pre návštevníkov je pripravené občerstvenie vo forme cigánskej, vareného vína i nealko nápojov. Pripravia ho DHZ Vlčkovce a trhovníci. Organizátori dokonca sľubujú prekvapenie pre deti aj dospelých.

Súčasťou trhov bude aj prehliadka Veľkonočného vidieckeho domu.

Pri príležitosti Vlčkovských veľkonočných trhov bude veľkonočne vyzdobený vidiecky dom otvorený počas podujatia, a jeho prehliadka bude následne sprístupnená aj v nedeľu, 14. apríla. a 21. apríla, v čase od 14:00 do 18:00.

Foto: ilustračné

Aj centrum Trnavy sa odelo do veľkonočného šatu. Presvedčiť sa o tom môžete vo videu!

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM