Monika Hanigovská Krimi

Obzrite si ich dobre: Polícia pátra po Jánovi (42) a Petrovi (50)

Polícia prosí o pomoc verejnosť. Pátra po Jánovi a Petrovi, ktorí sa zdržiavajú na neznámom mieste.

Ilustračný obrázok k článku Obzrite si ich dobre: Polícia pátra po Jánovi (42) a Petrovi (50)
2
Galéria

Polícia v Trnave pátra po osobách Ján Krajčovič a Peter Kozubík. „42-ročný Ján Krajčovič, naposledy bytom J. G. Tajovského, Trnava je odsúdenou osobou. Okresný súd Pezinok vydal príkaz na dodanie osoby do Ústavu na výkon trestu odňatia slobody. Odsúdenému sa opakovane nepodarilo doručiť výzvu na nastúpenie do výkonu trestu odňatia slobody, výkon trestu odňatia slobody do dnešného dňa nenastúpil, čím existuje obava, že sa odsúdený skrýva a vyhýba sa trestu odňatia slobody,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ján Krajčovič je podľa slov polície 180 cm vysoký, štíhlej postavy, má tmavé vlasy a modro-zelené oči.

Súčasne polícia pátra aj po 50-ročnom Petrovi Kozubíkovi, ktorý podľa slov polície býval naposledy v byte B. Smetanu v Trnave a na ktorého vydal Okresný súd Trnava príkaz na zatknutie „Obvinenému nie je možné doručiť zásielku, nakoľko sa v mieste trvalého pobytu nezdržuje. Je tu teda podozrenie, že sa skrýva, aby sa tak vyhol trestnému stíhaniu alebo trestu," uviedla Linkešová.

Peter Kozubík je podľa slov polície (popis foto) štíhlej postavy, s hnedými vlasmi, ktoré sú v súčasnosti aj šedivé, fúzami a hnedými očami.

Polícia súčasne prosí o akékoľvek informácie, ktoré by viedli k zadržaniu oboch osôb. „Obe hľadané osoby sa zdržiavajú na neznámom mieste. Ak ste mužov zazreli, alebo poznáte miesta ich súčasného pohybu, akékoľvek informácie k osobám poskytnite polícii na čísle 158,“ doplnila Linkešová.

FOTO: Polícia pátra po týchto mužoch. Naposledy bývali v Trnave.
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM