Erik Bojničan Kultúra

Kino Úsmev v druhej polovici júla: Aké filmy uvidíme v Hlohovci?

Novinky, komédie i filmy pre náročného diváka... Aj v druhej polovici júla si kino Úsmev v Hlohovci nachystalo pestrý výber filmov.

Ilustračný obrázok k článku Kino Úsmev v druhej polovici júla: Aké filmy uvidíme v Hlohovci?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

V druhej polovici mesiaca júl nás v Kine Úsmev čaká viacero zaujímavých filmových premiér. Aby vám neušla žiadna lahôdka strieborného plátna, pozrite si prehlad filmov, ktoré sa budú v Hlohovci premietať.

Leningradskí Kovboji dobývajú Ameriku – FK Urania 1919

Štvrtok 20. júl o 20:00 hod.

Kovboji na začiatku neprodukujú hudbu v Leningrade, ale na ďalekých a šírych sibírskych pláňach. Napriek majstrovsky vytváraným kompozíciám a grandióznej inštrumentácii ich hudba nikoho nezaujíma a hlavne za ňu nikto neplatí. Najviac to ťaží manažéra skupiny Vladimíra. Stačí však malé vnuknutie a zoskupenie sa presúva do Spojených štátov amerických. Sprevádza ich aj netradičný náklad v podobe zmrznutého basistu Silu Seppäla uloženého v niečom, čo by sme mohli nazvať „kadibúdka“.

Únos

Piatok 21. júl o 20:00 hod.

Posledný deň prvého roku mladej slovenskej republiky sa chýli ku koncu. Všetci oslavujú. Kráľ podsvetia Efendi, aj Prezident. Iba Predseda nemá čo oslavovať. Prezident, ktorému on sám vyšliapal chodník k funkcii, odmietne vymenovať jeho šikovného Chalaniska za ministra. Ako ho prinútiť počúvať, čo chce Predseda? Prezidentovho syna o niekoľko mesiacov za bieleho dňa organizovaná skupina zmláti a zavlečie do zahraničia.

Špunti na vode

Sobota 22. júl o 20:00 hod.

Rodičia Igora a Davida chystajú zlatú svadbu. Z Kanady prilieta Ondra. Chlapov napadne, že najlepšie by bolo vyraziť za rodičmi na kanoe po rieke len v troch. Lenže od čias spoločných spanilých jázd sa všeličo zmenilo. Igor a Dávid sú ženatí a majú deti. Uvítacia večera pre Ondreja, ktorý prichádza so svojou mladou priateľkou Zlatica, sa nezadržateľne mení v katastrofu. Zlatica, sa dozvedá, že Ondro má dcéru.

Tiene v raji – FK Urania 1919

Štvrtok 27. júl o 20:00 hod.

Nikander pracuje v Helsinkách ako smetiar. Býva v nie príliš ideálnom byte, jazdí na staršom aute. Ilona je predavačka, životom ubitá žena, ktorá vie nájsť východisko z každej situácie. Takým sú napríklad aj city, ktoré jej začne Nikander prejavovať. Každodenné radosti aj starosti zamilovaných ľudí sa odohrávajú v drsných a chladných obrazových kulisách.

Cuky Luky Film

Piatok 28. júl o 20:00 hod.

film plný zábavy, ktorý rozpráva príbeh začiatku šialeného priateľstva, ktoré dve priateľky navždy zmení. Cuky je neuznaná video bloggerka s túžbou po sláve. Luky celebrita na výslní, ktorá má všetko, čo by si človek mohol priať. Okrem jedinej jednej veci – lásku. Aby Luky získala muža svojich snov, musí z obyčajnej ženy z ľudu vytvoriť Miss. Čo sa však stane, ak tou obyčajnou ženou bude práve expertka na trapasy Cuky???

Anjel pána 2

Sobota 29. júl o 20:00 hod.

Anjel Petronel pracuje u Nebeskej brány. Je presvedčený, že by si zaslúžil lepšiu službu. Jeho večný pokušiteľ, čert Uriáš, začne Petronela nabádať, aby odtrhol jabĺčko zo stromu Poznania a bude vedieť to, čo vie len Boh. Hádka Petronela s Uriáša o jablko Poznania skončí neslávne. Vzácne jabĺčko sa skotúľa až na Zem. Anjel-popleta a jeho kamarát čert-pokušiteľ musí šupom na svet pre jablko…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM