Erik Bojničan Rôzne

Krásna správa z medzinárodných majstrovstiev: Do Hlohovca vďaka Púčekovi putuje zlato!

Hlohovský kulturista Michal Púček predviedol parádnu formu a získal si porotu. Vybojoval titul absolútneho víťaza na medzinárodných majstrovstvách!

Ilustračný obrázok k článku Krásna správa z medzinárodných majstrovstiev: Do Hlohovca vďaka Púčekovi putuje zlato!
16
Galéria
Zdroj: Archív Michal Púček

Michal Púček z Hlohovca je vo svete kulturistiky známy pojem. O svojej vynikajúcej forme presvedčil konkurenciu, ako aj porotu svojim ostatným úspechom. Doslova ovládol celú súťaž.

Na Medzinárodných majstrovstvách Slovenskej republiky v kulturistike a body fitness pod záštitou organizácií NABBA a WFF, ktoré sa konali dňa 13. mája 2017 vo Fiľakove, nebola o konkurenciu núdza. V pätnástich kategóriách sa zúčastnilo vyše päťdesiat športovcov z rôznych kútov Slovenska aj Európy.

Absolútny víťaz

Na prestíži súťaži pridalo aj to, že sa jednalo o nominačnú súťaž na Majstrovstvá sveta, Mr. universe a Majstrovstvá Európy. M. Púček sa predstavil v kategórii nad 40 rokov, kde som obsadil parádne 1. miesto. Tu však jeho úspechy na tejto súťaži nekončili.

Okrem víťazstva vo svojej kategórii pridal Hlohovčan do zbierky aj ďalšie skvelé umiestnenia. „Súťažil som aj kategórii mužov Man 2 a tu som tiež získal 1. miesto. Na záver podujatia bolo porovnanie víťazov všetkých kategórií a tu sa mi podarilo získať pohár o absolútneho víťaza celej súťaže,“ povedal M. Púček pre Hlohovec 24.

Zdroj: Archív Michal Púček

Dlhodobo vo forme

M. Púček sa do súťažného kolotoča vrátil po dvojročnej pauze v roku 2015. Od svojho návratu sa mu darí zbierať cenné kovy na rôznych súťažiach na Slovensku i za hranicami. Bodku za minulým súťažným rokom dal na súťaži Ms. & Mr. Universe federácie Nac Internacional v nemeckom Hamburgu, kde získal striebro.

Hlohovský kulturista sa taktiež môže taktiež pochváliť úspechom, ktorý sa vo svete športu veľmi cení. Mal možnosť zúčastniť sa na Majstrovstvách sveta WFF – Svetovej fitness federácie, ktoré sa konali na jeseň minulého roka v írskom Dubline.

Fotogaléria: Hlohovský Kulturista Michal Púček parádne reprezentuje naše mesto
16
Galéria
Zdroj: Archív Michal Púček

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM