Samospráva

Príležitosť pre študentov vysokých škôl: Radnica ponúka miesta na mestskom úrade

Mesto Hlohovec opäť ponúka stážový program pre študentov vysokých škôl.

Ilustračný obrázok k článku Príležitosť pre študentov vysokých škôl: Radnica ponúka miesta na mestskom úrade
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Aktuálne, podľa hovorkyne Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej, otvára ponuku stáží v piatich oblastiach, ktoré sú súčasťou agendy mestského úradu a mestského kultúrneho centra.

„Ponúkame možnosť rozšíriť oblasť ich záujmu, spolupodieľať sa na chode mesta a získať praktické skúsenosti pre svoju budúcu kariéru. Stáž bude prebiehať v letnom semestri, období mesiacov marec až máj 2020. Program nie je honorovaný, benefitom je však zmysluplná práca s pridanou hodnotou v tíme skúsených odborníkov,“ informovala hovorkyňa.

Vysokoškoláci majú možnosť tri mesiace pôsobiť na odbore stratégie, komunikácie a vonkajších vzťahov, právnom a klientskych služieb, na odbore spoločenských služieb alebo sa stať súčasťou kultúrneho centra.

Študenti môžu prax získať v oblasti implementácie projektov či sociálnych služieb, spolupracovať na participatívnych procesoch. Budúci právnici majú možnosť realizovať sa v oblasti právnej praxe.

Úrad umožňuje nadobudnúť skúsenosti aj v rámci mediálnej a vizuálnej komunikácie. Príležitosť ponúka i mladým ľuďom so študijným zameraním na kultúru, umenie či filozofiu.

Bližšie informácie sú dostupné na webovej stránke mesta Hlohovec v časti Kariéra, prihlásiť sa možno do 17.2.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM