Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Urobte si nenáročnú prechádzku cez Soroš: Pochod Fornoseg - Frašták už čoskoro

Cech vinárov Hlohovecka a obec Tepličky pozývajú všetkých priaznivcov turistiky na 16. ročník obľúbeného turistického pochodu na trase Hlohovec - Tepličky.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si nenáročnú prechádzku cez Soroš: Pochod Fornoseg - Frašták už čoskoro
Foto: Klaudia Goncalves / Zdroj: Dnes24.sk

Obec Tepličky a Cech vinárov Hlohovecka pozýva malých i veľkých turistov na 16. ročník jarného turistického pochodu Fornoseg – Frašták.

Pochod Fornoseg – Frašták sa uskutoční v sobotu, 6. apríla 2019. Dĺžka trasy je 5 kilometrov. Štart je pred obecným úradom v obce Tepličky o 9:30 hod.

Z Hlohovca sa na štart do Tepličiek môžete dopraviť individuálne, alebo mimoriadnym autobusom SAD s odchodom o 9:00 hod. z Hlohovej ulice pri 1.ZŠ a 9:05 zo železničnej stanice.

„Tradičný turistický pochod z Tepličiek do Hlohovca – ľudovo nazývaný FOFR je nenáročná vychádzka do prebúdzajúcej sa jarnej prírody. Akcia je vhodná aj pre rodiny s deťmi. V cieli nášho turistického putovania vo Vieche Jašter na Starej hore bude na turistov čakať malé občerstvenie a príjemné posedenie,“ informoval Jozef Kertész, podpredseda Cechu vinárov Hlohovecka.

Trasa vychádzky povedie po značenom náučnom tusristickom chodníku medzi Tepličkami a Hlohovcom. Cieľ akcie je na Jašteri na Starej hore.

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM