Klaudia Goncalves Rôzne Správy

V Šulekove otvorili rodinné centrum: Už tento víkend v ňom chystajú Blší trh

Občianske združenie Podarujme radosť chystá v novootvorenom Rodinnom centre v bývalom zdravotnom stredisku v Šulekove Blší trh.

Ilustračný obrázok k článku V Šulekove otvorili rodinné centrum: Už tento víkend v ňom chystajú Blší trh
Zdroj: TASR

Krátko po tom, ako v novootvorenom Rodinnom centre v Šulekove zorganizovali úspešný Deň otvorených dverí, chystajú na víkend ďalšiu akciu pre verejnosť – Blší trh.

Blší trh v Šulekove sa uskutoční v sobotu, 11. mája od 9:00 do 18:00 hod. v Rodinnom centre v priestoroch bývalého zdravotného strediska.

Za Dňom otvorených dverí, ako aj chystanou akciou Blší trh stojí Občianske združenie Podarujme radosť. O tom ako vzniklo a s akým cieľom prezradila viac jedna zo zakladateliek Klaudia Repková:

“Občianske združenie sme založili 7.12.2018, na základe iniciatívy mamičiek a detí zo Šulekova, nakoľko sa v obci nemajú kde deti a rodiny stretávať a spoznávať sa navzájom, keďže všetky deti nechodia do ZŠ a MŠ v Šulekove,” uviedla Klaudia Repková.

Na základe tohto poznatku spolu s Katarínou Papalovou otvorili pod záštitou OZ Podarujme radosť v priestoroch bývalého zdravotného strediska v Šulekove Rodinné centrum.

“Chceme spojiť deti a rodiny, aby sa viacej stretávali, pomáhali si a viac sa rozprávali, preto chceme zachovať staré a založiť nové tradície kultúrnych a spoločenských podujatí v obci,” vysvetľujú zámer OZ zakladateľky.

Na pripravovaný trh pozývajú všetkých, ktorí chcú lacno nakúpiť, prípadne vymeniť nepotrebný tovar. “Čo je pre jedného nepotrebná vec, pre druhého, môže byť pokladom!,” hovoria organizátorky trhu. “Takéto veci netreba vyhadzovať, môžu si nájsť nového majiteľa práve na blšáku, srdečne vás očakávame,” dodali usporiadateľky.

O ďalších chystaných podujatiach vás budeme pravidelne informovať.

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM