Rôzne

Deň detí na námestí: Najmenších potešia súťaže, hry, atrakcie aj ukážka VETROŇA

V Trnave lákajú na prekvapenie pre všetky deti. Na ich sviatok im pripravili podujatie plné zábavy a hier.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí na námestí: Najmenších potešia súťaže, hry, atrakcie aj ukážka VETROŇA
Zdroj: Mesto Trnava

Ako informovalo mesto Trnava, dobrovoľníci z trnavských mládežníckych organizácií pripravujú na prvý júnový deň obľúbeného podujatia Dobrovoľníci deťom. Pôjde už o 18. ročník.

Pre každého niečo

„Každé zo združení bude prezentovať prostredníctvom pripravených hier, súťaží a prezentačných stánkov to najlepšie zo svojej celoročnej činnosti. Zároveň budú pripravení podať informácie o pripravovaných táboroch a výletoch, ktoré budú organizovať počas letných prázdnin. Mladí, ktorí preferujú aktívne trávenie voľného času spolu s kamarátmi tu dostanú jedinečnú príležitosť prihlásiť sa do jednotlivých združení – či už ako členovia, účastníci programov, výletov a iných aktivít, ale aj ako dobrovoľníci,“ prezradila radnica.

Atrakcie, hry aj vetroň

Na deti a mládež bude čakať množstvo atrakcií a hier. „Ani tento rok nebudú na Trojičnom námestí chýbať nafukovacie atrakcie, detské tvorivé dielne, ukážka skautských zručností, lego herňa, či maľovanie na tvár,“ prezradili organizátori.

Pre starších bude pripravený napríklad in-line hokej, kalčeto, florbal a ukážka hasičskej techniky. Novinkou tohto ročníka bude prezentácia vetroňa, ktorú ponúkne trnavský aeroklub.

„Celé podujatie, ktoré začne o 9.00 h ráno a ukončí sa okolo 17.00 h , bude sprevádzané programom na pódiu, kde vystúpia mladé talenty zo združení prezentujúcich sa v rámci podujatia v podobe rôznych tancov, spevu či scénok. Pre najmenších účastníkov bude tradične k dispozícii osobitná zóna, ktorú zabezpečujú trnavské materské centrá,“ dodalo mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM