Správy

Ocenili pôrodnú asistentku z Trnavy: Je to ANJEL s krátkymi vlasmi, uviedla jedna z mamičiek

Fakultná nemocnica v Trnave sa môže pochváliť "anjelom s krátkymi vlasmi". Takto opísala ocenenú pôrodnú asistentku spokojná mamička.

Ilustračný obrázok k článku Ocenili pôrodnú asistentku z Trnavy: Je to ANJEL s krátkymi vlasmi, uviedla jedna z mamičiek
7
Galéria

Rodili ste vo Fakultnej nemocnici (FN) v Trnave? Možno sa o vás starala aj Evka Blažová, ktorá pracuje na Gynekologicko-pôrodníckej klinike trnavskej nemocnice.

Za svoju prácu získala ocenenie Biele Srdce. Informovala o tom nemocnica na sociálnej sieti.

Ocenenie každoročne udeľuje Slovenská komora sestier a pôrodných asistentiek. Na slávnostnom oceňovaní sa zúčastnila prezidentka Zuzana Čaputová, ktorá im poďakovala za ich namáhavú prácu.

Prečítajte si tiež

Nominovala ju pacientka

„Evka Blažová má dlhoročnú prax vo Fakultnej nemocnici Trnava a od svojho štúdia sa venovala práci s pacientmi. Jej úsmev, starostlivosť a pokoj prinášajú radosť pacientom aj kolegom. Je skutočnou oporou a príkladom pre celý tím,“ uvádza FN Trnava.

Nominácia prišla od pacientky. „Návrh na ocenenie podala jedna zo stoviek spokojných mamičiek Tatiana Székely, ktorá Evku popísala ako „Anjela s krátkymi vlasmi“," prezradila trnavská nemocnica. Evke Blažovej poďakovalo, za jej úsilie a odhodlanosť v práci, ktorú vykonáva, aj vedenie nemocnice.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Evka Blažová z FN Trnava získala ocenenie Biele Srdce.
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM