Správy

Trnavský samosprávny kraj HĽADÁ nového kolegu: Aký ponúka PLAT?

Obzeráte sa po novej práci? Možno aj vás zláka ponuka, ktorú zverejnila trnavská župa.

Ilustračný obrázok k článku Trnavský samosprávny kraj HĽADÁ nového kolegu: Aký ponúka PLAT?
Zdroj: Pexels.com

Trnavský samosprávny kraj na svojom webe informoval o novom pracovnom mieste. Hľadá odborného referenta na oddelenie účtovníctva.

Pracovná náplň

Miestom výkonu práce úspešného uchádzača bude Úrad Trnavského samosprávneho kraja, Starohájska 10, 917 01 Trnava.

Budúceho referenta čaká evidencia a účtovanie dlhodobého hmotného a nehmotného majetku, metodické usmerňovanie organizácií v zriaďovateľskej pôsobnosti TTSK pri vedení evidencie a účtovania majetku a organizačné zabezpečenie inventarizácie majetku, záväzkov a rozdielu majetku a záväzkov.

Pripraviť sa musí aj na účtovanie interných dokladov, oceňovanie majetku a archiváciu.

Hlavným kvalifikačným predpokladom je stredoškolské alebo vysokoškolské vzdelanie. Medzi ďalšie požiadavky patrí napríklad prax v oblasti účtovníctva min. 4 roky. Podmienkou je aj znalosť postupov účtovania.

Prečítajte si tiež

Výhodou je znalosť postupov účtovania rozpočtových a príspevkových organizácií, obcí a vyšších územných celkov a znalosť účtovného programu SPIN/iSPIN.

Aký ponúkajú plat?

Samozrejmosťou by mala byť precíznosť, samostatnosť, zodpovednosť, komunikatívnosť a flexibilita. Uchádzač by mal mať aj praktické a analytické myslenie a bezúhonnosť. Ovládať by mal aj prácu s PC – MS Word a MS Excel.

Termín nástupu je ASAP a ide o hlavný pracovný pomer. A na aký plat sa môžete tešiť? „Základná zložka mzdy 1 100,– EUR + po skúšobnej dobe možnosť priznania variabilnej zložky mzdy,“ informuje Trnavský samosprávny kraj.

Ak máte záujem, nemali by ste zmeškať termín podania žiadosti. Ten bol stanovený na 31. januára 2023. Zoznam požadovaných dokladov a viac informácií nájdete po kliknutí na TENTO odkaz.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM