Krimi

OPITÝ vodič nabúral do stĺpu elektrického vedenia: Spolujazdec sa VÁŽNE zranil!

Polícia zaznamenala v Trnavskom kraji za týždeň 26 vodičov pod vplyvom alkoholu. Opití vodiči spôsobili aj niekoľko nehôd.

Ilustračný obrázok k článku OPITÝ vodič nabúral do stĺpu elektrického vedenia: Spolujazdec sa VÁŽNE zranil!
3
Galéria

Policajti na cestách Trnavského kraja namerali v uplynulom týždni (15. – 21. 5.) alkohol 26 vodičom, z toho bolo 11 motorových a 15 cyklistov.

Dvadsať vodičov nafúkalo do jedného promile a ostatní sa dopustili trestného činu. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru Mária Linkešová.

Ako doplnila, štyria vodiči mali pozitívnu dychovú skúšku po nehode, z toho dvaja v okrese Trnava a po jednej nehode v okresoch Senica a Skalica. „Policajti aj cez víkend chytili opitých vodičov na cestách. Štyria nafúkali nad jedno promile a všetci sú podozriví z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ uviedla Linkešová.

Vážne zranený spolujazdec

Pod vplyvom alkoholu spôsobil vodič medzi obcami Kúty a Gbely v nedeľu (21. 5.) nad ránom dopravnú nehodu. „S osobným autom nezvládol v zákrute riadenie, dostal šmyk a nakoniec skončil mimo cestu v stĺpe elektrického vedenia. Policajti namerali vodičovi v dychu 1,79 promile alkoholu. Pri nehode sa vážne zranil 23-ročný spolujazdec, ktorý skončil so zlomeninami v nemocnici,“ doplnila policajná hovorkyňa.

Policajti v nedeľu ráno riešili aj 31-ročného muža, ktorý ukončil jazdu v obci Kúty nárazom do zábradlia pri ceste. „V kruhovom objazde nezvládol s viac ako 2,5 promile riadenie. Pri nehode sa nikto nezranil,“ informovala Linkešová.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

Víkendové nehody v Trnavskom kraji
3
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM