Aktualizované Dominika Handzušová Krimi

Otrasná nehoda na obchvate: Seničan (55) šiel v protismere, zrážku neprežil

Na juhovýchodnom obchvate Trnavy došlo vo štvrtok 7. augusta okolo 18:00 hod. k tragickej dopravnej nehode štyroch osobných áut. Vyhasol pri nej jeden ľudský život. Polícia žiada o pomoc pri vyšetrovaní.

Ilustračný obrázok k článku Otrasná nehoda na obchvate: Seničan (55) šiel v protismere, zrážku neprežil
Zdroj: Policajný zbor SR

„Z dosiaľ nezistených príčin prešiel vodič auta Ford Focus zo Senice (55) do protismeru. V tom čase išli oproti nemu tri osobné autá. Prvé, Fiat Marea, sa stihlo vozidlu v protismere vyhnúť a skončilo v poli. S druhým autom sa však Seničan čelne zrazil. Tento Ford C-Max následne narazil do stromu. Tretím bol Citroen C4, s ktorým sa Ford Focus zrazil bočne,“ opísala nehodu trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Vodič Fordu Focus podľa jej informácií utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Spolujazdec Seničana nehodu prežil, skončil v šoku. Posádky zvyšných troch áut utrpeli len ľahšie zranenia. Všetci zranení účastníci boli prevezení na ošetrenie do nemocnice. „Vo Forde C-Max, ktoré sa čelne zrazilo s protiidúcim Seničanom, sa viezlo aj dvojročné dieťa. Bolo však riadne pripútané v detskej autosedačke. Utrpelo len ľahké zranenia,“ dodala Kredatusová.

Polícia na nevyhnutne potrebný čas uzatvorila cestu a riadila premávku. Na mieste bol prizvaný znalec z odboru cestná doprava. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje. Zároveň žiada svedkov, ktorí nehodu videli, aby sa prihlásili na dopravnom inšpektoráte na čísle 0961 10 3510 alebo na linku 158.

nehoda na obchvate Trnavy
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM