Správy

Ovládate Photoshop a hľadáte si prácu? Mesto Trnava potrebuje grafika!

Ak vás baví kreatívna práca a vaším zameraním je grafika, ste na správnej adrese. Mesto Trnava hľadá možno práve vás.

Ilustračný obrázok k článku Ovládate Photoshop a hľadáte si prácu? Mesto Trnava potrebuje grafika!
Zdroj: Unsplash.com

Mesto Trnava zverejnilo informácie o najnovšom výberovom konaní. Hľadá referent/ka referátu marketingu – grafika na Odbore komunikácie a vzťahov s verejnosťou.

Pracovná náplň grafika

Jeho pracovnou náplňou bude práca v programoch Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator. Starať sa bude aj o návrhy dizajnu rôznych grafických produktov podľa zadania pre sociálne siete – post, stories, reklama a propagačné materiály – leták, plagát, brožúra, inzerát a podobne.

Grafik pripravuje tieto produkty na ďalšie použitie na web, sociálne médiá a pre tlač a zameriava sa na sociálne siete, webový dizajn a dizajn tlačovín mesta Trnava.

Medzi kvalifikačné predpoklady patrí vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, (masmediálne štúdiá výhodou), minimálne trojročná prax v marketingu a minimálne trojročná prax v oblasti grafiky. Výhodou je aj príprava tlačových podkladov a tvorba a spracovanie fotografií.

Prečítajte si tiež

Samozrejmosťou je ovládanie programov Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, MS Office – Word, Outlook, PowerPoint a odolnosť voči stresu. Uchádzač by mal byť kreatívny, iniciatívny, spoľahlivý a so zodpovedným prístupom k práci.

Vyžadovaná je aj ochota vzdelávať sa, vodičský preukaz skupiny B a bezúhonnosť.

Aký ponúkajú plat?

Záujemcovia by nemali zmeškať termín na podávanie žiadostí, ktorý bol stanovený do 31. marca. Predpokladaný nástup je ihneď, prípadne dohodou, pričom ide o pracovný pomer na dobu určitú 1 rok s možnosťou predĺženia.

„Platové podmienky: min. 1 200 eur (ďalšie platové dojednania po dohode na výberovom konaní v závislosti od vzdelania, praxe a pracovných skúseností),“ informuje mesto Trnava.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM