Júlia Vargová Kultúra

Oživte si šatník a nájdite poklady na Trnavskom blšáku: Meniť sa budú aj rastliny

Letný Trnavský blšák láka na originálne módne kúsky, knihy, hračky, starožitnosti aj Swap rastlín.

Ilustračný obrázok k článku Oživte si šatník a nájdite poklady na Trnavskom blšáku: Meniť sa budú aj rastliny
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Jedinečná atmosféra pouličného trhu bude tentokrát doplnená Swapom rastlín na Nádvorí. Informovalo o tom mesto na svojom webe. Meniť budete môcť rastliny či ich odrezky. Milovníkom zelene a izbových kvetín sa tak naskytne jedinečná príležitosť rozšíriť svoju zbierku, spoznať nových ľudí s podobnými záľubami a prežiť príjemný letný deň.

Swap rastlín je však len časťou zaujímavého podujatia. Letný Trnavský blšák prináša možnosť „vyletniť“ si šatník ekologickou cestou. Okrem oblečenia na ňom nájdete knihy, starožitnosti či hračky pre najmenších.

Dať druhú šancu použitým, no stále dobrým veciam môžete už 20. júla 2019 v čase od 9:00 do 13:00 na Hlavnej ulici a Nádvorí.

„Na Trnavskom blšáku je možné predávať pekné a funkčné, no pre pôvodného majiteľa už nepotrebné veci ako napríklad oblečenie, predmety do domácnosti, knihy, starožitnosti a podobne," uvádzajú organizátori na facebookovej stránke podujatia.

Niekoľko desiatok predajcov zaplaví trnavské korzo rozmanitými predmetmi. Nebudú chýbať starožitné kúsky, detské, dámske i pánske odevy, keramika… „Na svoje si určite prídu i vášniví čitatelia alebo zberatelia kníh a za dobrú cenu budú môcť doplniť svoje knižnice,“ dopĺňa Mesto Trnava, ktoré organizuje Trnavský blšák a Swap rastlín v spolupráci s Bronco, n.o..

Foto: ilustračné

Pozrite si atmosféru minuloročného Trnavského blšáku vo videu.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM