Júlia Vargová Iné športy Šport

Pantheri zahája sezónu: Softbalisti lákajú na guláš i nábor talentov

Softbalová sezóna sa pomaly blíži a tak si na jej začiatok SK Trnava Panthers znova pripravili Deň otvorených dverí.

Ilustračný obrázok k článku Pantheri zahája sezónu: Softbalisti lákajú na guláš i nábor talentov
10
Galéria
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk

Deň otvorených dverí športovci naplánovali na nedeľu, 7. apríla. Uskutoční sa v areáli Základnej školy na Bottovej ulici v Trnave. Návštevníci sa môžu tešiť na rôzne súťaže či atrakcie pre deti. Pre dospelých je pripravená súťaž vo varení gulášu.

Všetkých fanúšikov softbalu, či nováčikov, ktorí by si chceli tento šport vyskúšať a prípadne sa o ňom niečo viac dozvedieť čaká zaujímavý program. Pre deti sú naplánované súťaže a budú si môcť skúsiť aj odpaľovanie na stroj. Celodenný program by mal sprevádzať i nábor nových hráčov. Hlad počas návštevy softbalového ihriska nehrozí, v pláne je súťaž vo varení gulášu.

Všetko začne prvú aprílovú nedeľu o dvanástej v Softbalovom areáli Panthers Trnava na ulici Jána Bottu 27 v Trnave. Softbalové ihrisko v rámci Dňa otvorených dverí môžete navštíviť počas celého nedeľného poobedia, do piatej.

Trnavský softbalový klub má dlhoročnú tradíciu. Prvý mužský oddiel trnavského softbalu vznikol už v roku 1987. V roku 1991 sa pridal i prvý ženský tím a v priebehu nasledovného desaťročia mal klub zastúpenie vo všetkých kategóriách a ž enské družstvo získalo prvé víťazstvo na medzinárodnom turnaji PVP vo Viedni.

V roku 2008 vzniklo aj slowpitchové družstvo a o rok neskôr začala výstavba nového oficiálneho areálu. V roku 2011 klub zahájil svoju prvú hraciu sezónu na svojom novovybudovanom ihrisku tromi titulmi majstrov Slovenska v kategóriách žien, žiačok a Slowpitchu a jedným druhým miestom v spojenej kadetsko-juniorskej kategórii.

Foto: ilustračné

Softbal
10
Galéria
Foto: Dominika Handzušová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Panthers Trnava
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM