Monika Hanigovská Samospráva

Peter Bročka má protikandidáta: Do volieb o kreslo primátora ide poslanec Mráz

O kreslo primátora Trnavy sa budú uchádzať dvaja právnici. Súčasný primátor Trnavy Peter Bročka (NEKA) a Rastislav Mráz (KDH).

Ilustračný obrázok k článku Peter Bročka má protikandidáta: Do volieb o kreslo primátora ide poslanec Mráz
Zdroj: Rastislav Mráz Facebook

Súčasný trnavský primátor Peter Bročka ohlásil vo februári svoju opätovnú kandidatúru. Bročka má však protikandidáta. V komunálnych voľbách chce o priazeň voličov zabojovať aj Trnavčan Rastislav Mráz (KDH). Kandidatúru mu schvália celoslovenská Rada KDH. Ďalšie mená na post primátora Trnavy nie sú zatiaľ známe.

„Ďakujem celoslovenskej Rade KDH za dôveru, ktorú mi dnes jej delegáti prejavili schválením mojej kandidatúry na primátora Trnavy. Mám rád Trnavu, je to moje mesto, je to naše mesto. Pozývam k spolupráci všetkých Trnavčanov, aby sme jej dali možnosť skutočného a komlexného rozvoja,“ takto sa vyjadril verejne R. Mráz svojej facebookovej stránke.

Rastislav Mráz sa narodil v roku 1978 v Trnave. Vyštudoval právo na Právnickej fakulte UK v Bratislave a laickú teológiu na Rímskokatolíckej Cyrilometodskej bohosloveckej fakulte UK v Bratislave. Je občianskym aktivistom a súčasne aj komunálnym politikom. Od roku 2014 je poslancom Mestského zastupiteľstva mesta Trnava a predsedom združenia Naše mesTTo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM