Júlia Vargová Krimi

Po čelnej zrážke zostali zranení štyria mladí ľudia: Zasahovali dva vrtuľníky

Polícia vyšetruje okolnosti vážnej dopravnej nehody, ktorá sa stala posledný májový štvrtok večer na ceste druhej triedy v katastri obce Trstín.

Ilustračný obrázok k článku Po čelnej zrážke zostali zranení štyria mladí ľudia: Zasahovali dva vrtuľníky
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

O čelnej zrážke, pri ktorej zostali zranení štyria mladí ľudia informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave, Martina Kredatusová. „25-ročná vodička zo Zelenča viedla osobné auto Škoda Fabia v smere od obce Naháč na Trstín. V pravotočivej zákrute prešla do protismeru, kde sa čelne zrazila s oprotiidúcim VW Golf, ktoré viedol 24-ročný vodič z Borského Mikuláša,“ uvidela hovorkyňa. Dodala, že vo Fabii sa okrem vodičky viezli ešte dvaja spolujazdci vo veku 23 a 25 rokov.

Všetci 4 mladí účastníci dopravnej nehody utrpeli zatiaľ nešpecifikované zranenia a boli sanitkami a dvomi vrtuľníkmi prevážaní do nemocníc.

Polícia v úseku uzatvorila cestu do 20:00. „Polícia upozorňuje vodičov, že sú povinní prispôsobiť jazdu najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povrchu vozovky a ostatným okolnostiam, ktoré možno predvídať,“ upozorňuje hovorkyňa a dodáva, že aj v týchto dňoch sú hlásené prehánky a búrky.

„Za takýchto poveternostných podmienok musia vodiči ihneď zareagovať a jazdiť opatrnejšie. Za búrky, dažďa a na mokrej ceste treba jednoducho spomaliť! Každý vodič by si mal uvedomiť svoju zodpovednosť za život vlastný a aj životy ostatných,“ dodala Kredatusová.

Vážna nehoda pri Trstíne: Po čelnej zrážke zostali zranení 4 mladí ľudia
5
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM