Krimi

Policajné kontroly v baroch Trnavského kraja: Zopár mladých vysvedčenie aj zapíjalo

Študenti oslavovali koniec školského roka a polícia bola v pozore. Dychová skúška na alkohol skončila u viacerých mladistvých pozitívne.

Ilustračný obrázok k článku Policajné kontroly v baroch Trnavského kraja: Zopár mladých vysvedčenie aj zapíjalo
5
Galéria

Z piatka (28. 6.) na sobotu (29. 6.) vykonali policajti v Trnavskom kraji akcie zamerané na alkohol a mládež. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Trnave Martina Kredatusová. V rámci Okresného riaditeľstva PZ v Trnave skontrolovali policajti poriadkovej polície podniky v Trnave, Piešťanoch, Hlohovci a Leopoldove.

„Dychové skúšky vykonali 37 mladistvým osobám a jednej maloletej dievčine. Práve u nej bola dychová skúška na alkohol pozitívna, spolu s ďalšími siedmimi mládežníkmi,“ uviedla Kredatusová.

V meste Senica bola disciplína v požívaní alkoholických nápojov mládežou lepšia. „Policajti tu skontrolovali dva kluby a nezistili žiadne požitie alkoholu mládežou a ani prechovávanie iných návykových látok,“ doplnila krajská policajná hovorkyňa.

Na akcii sa zúčastnili aj pracovníci finančnej správy, inšpektorátu práce a úradu práce. „Po zistení požitia alkoholu policajti kontaktovali zákonných zástupcov, ktorí si svoje ratolesti na mieste prevzali. Vo veci je ďalej oprávnená konať príslušná obec,“ spresnila Kredatusová.

Polícia kontrolovala mládež v baroch Trnavského kraja
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM