han Správy

Policajti expresne rýchlo objasnili vlámanie do auta: Trvalo im to len pár dní!

Trojica mužov z okresu Dunajská Streda vykradla auto a s odcudzenou platobnou kartou zaplatila na troch čerpacích staniciach. Lenže, policajti ich vypátrali.

Ilustračný obrázok k článku Policajti expresne rýchlo objasnili vlámanie do auta: Trvalo im to len pár dní!
2
Galéria

Ako informuje krajská polícia v Trnave na sociálnej sieti, ku krádeži došlo v sobotu, poobede medzi obcami Štvrtok na Ostrove a Hviezdoslavov.

Ako sa to stalo?

Podľa spomínaného príspevku polície mal 29-ročný Mário zobrať kameň a rozbiť ním malé okno na Peugeote 3008. Cez otvor sa im podarilo otvoriť dvere a auto vykradli. Majiteľa pripravili o pánsku peňaženku s dokladmi, športové topánky a osobné veci. „Z nakradnutých vecí ihneď využili bankomatovú kartu, s ktorou zaplatili na troch čerpacích staniciach v obciach Štvrtok na Ostrove, Zlaté Klasy a v meste Šamorín. Výbery z bankomatov ich nakoniec usvedčili z krádeže a policajti z Dunajskej Stredy dvoch z nich zadržali,“ uvádza krajská polícia v Trnave.

Už boli trestaní

Všetci traja boli v minulosti súdne trestaní, 42-ročný Kristián bol na základe príkazu súdu eskortovaný z cely do výkonu väzby, 26-ročný Tibor a Mário sú stíhaní na slobode. Môže im hroziť trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

POLICAJTI EXPRESNE OBJASNILI VLAMAČKU DO AUTA Vyšetrovateľ obvinil trojicu mužov z okr. Dunajská Streda z prečinu...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Thursday, September 3, 2020
Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM