Júlia Vargová Rôzne

Policajti neváhali ani sekundu: Vyhrnuli si rukávy a pomohli odtlačiť auto, VIDEO

Policajti pohotovo zareagovali a pomohli odtlačiť auto z križovatky Hlbokej a Halenárskej ulice pri City Arene v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Policajti neváhali ani sekundu: Vyhrnuli si rukávy a pomohli odtlačiť auto, VIDEO
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Na facebooku uverejnila Polícia Slovenskej republiky video, v ktorom sa trnavskí policajti pustili do práce, keď bolo treba. Zdieľalo ho aj Krajské riaditeľstvo (KR) Policajného zboru (PZ) v Trnave na facebooku Polícia SR – Trnavský kraj.

Autentickým videom a uverejnenými poďakovaniami chcela polícia poukázať na to, čo všetko obnáša dodržiavanie jej hesla Pomáhať a chrániť.

„Video je z Trnavy a poslal nám ho Gabriel,“ uvádza sa v príspevku spolu s ďalšími poďakovaniami, ktoré si policajti nesmierne vážia. „Video sme dostali od okoloidúceho vodiča,“ konkretizuje Martina Kredatusová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

O ktorých policajtov ide, podľa hovorkyne známe nie je. „Je to možno pre nich taká bežná vec, že to nepovažujú za nič výnimočné, s čím by sa mali chváliť,“ konštatuje Martina Kredatusová.

„V každom prípade, nás ich postoj potešil a sme radi, ak pomohli niekomu, kto sa ocitol v komplikovanej situácii,“ dodáva krajská policajná hovorkyňa.

Video je zo štvrtka 3. októbra. V popoludňajšej špičke polícia pomohla odtlačiť zjavne nefunkčné vozidlo. Uverejnené bolo o pár dní neskôr, 7. októbra a za prvý týždeň ho videlo viac ako 200-tisíc ľudí.

Foto: ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM