Krimi

Polícia hľadá dvoch mužov a jednu ženu: Nenastúpili do výkonu trestu

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po hľadaných osobách. Martin, Patrícia a František nenastupili do výkonu trestu.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá dvoch mužov a jednu ženu: Nenastúpili do výkonu trestu
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po troch hľadaných osobách. Patrícia Jakubeková z Piešťan, František Stareček z Dolnej Krupej a Martin Benkovský z Trnavy mali nastúpiť na výkon trestu odňatia slobody a ani jeden z nich tak doposiaľ neurobil.

Okresný súd v Topoľčanoch vydal príkaz na dodanie do výkonu trestu na 41-ročnú Jakubekovú pre prečin zanedbania povinnej výživy.

Hľadaná má trvalý pobyt v Piešťanoch, ale mohla by sa dlhodobo zdržovať aj v Bratislave. Je 161 až 165 cm vysoká, štíhlej postavy, má dlhšie tmavé vlasy po plecia a hnedé oči.

„Štyridsaťsedem­ročný Stareček bol odsúdený pre pokračujúci zločin úverového podvodu. Prechodne býval aj v obci Špačince. Je 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči,“ informovala krajská policajná hovorkyňa v Trnave Mária Linkešová.

Polícia hľadá aj 35-ročného Benkovského z Trnavy. Okresný súd v Trnave ho odsúdil pre prečin krádeže a na základe rozhodnutia súdu mal sám nastúpiť do výkonu trestu. Zdržiava na neznámom mieste, je 171 až 175 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke tmavé vlasy a hnedé oči.

Ak niekto hľadané osoby spoznal a pozná miesto ich súčasného pobytu, akékoľvek informácie môže zavolať na policajnú linku 158.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM