Júlia Vargová Krimi

Polícia pátra po staršom Trnavčanovi: Viac ako mesiac ho nik nevidel

Starší pán chodil podľa informácií z polície rád na Záhorie na huby. Nemá však ani mobilný telefón, prostredníctvom ktorého by ho bolo možné skontaktovať či lokalizovať.

Ilustračný obrázok k článku Polícia pátra po staršom Trnavčanovi: Viac ako mesiac ho nik nevidel
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR/TASR

Krajské riaditeľstvo (KR) Policajného zboru (PZ) v Trnave prostredníctvom svojho facebookového profilu Polícia SR – Trnavský kraj pátra po 88-ročnom Vlastimírovi Barotovi z Trnavy.

„Naposledy ho videl správca vlastníkov bytov začiatkom októbra,“ uvádza KR PZ v Trnave.

,„Muž žije sám a rád chodieva do prírody a zbiera huby, najmä na Záhorí,“ ozrejmuje polícia. „Nemá ani mobilný telefón, prostredníctvom ktorého by sme nezvestného mohli skontaktovať, prípadne lokalizovať,“ dodáva.

Ako ďalej opisuje Polícia SR – Trnavský kraj, Vlastimír Barot je vysoký asi 165 cm, má krátke prešedivené vlasy a sivé oči.

„Oblečený mohol byť v sivých tesilových nohaviciach, nosieva tmavšiu bundu a na hlave baretku. Pri chôdzi si pomáha paličkou,“ upresňujú muži zákona.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave upozorňuje, že ak ste staršieho pána niekde videli, treba kontaktovať políciu prostredníctvom súkromnej správy na ich facebookovej stránke alebo zavolať na linku 158.

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Polícia pátra po 88-ročnom Trnavčanovi
2
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR/TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM