Júlia Vargová Krimi

Zbesilá jazda mladej Trnavčanky: Demolovala autá, nafúkala cez 2 promile, FOTO

Mladá žena najskôr nabúrala a následne sa mala podľa polície správať vulgárne. Policajti PMJ jej v dychu namerali viac ako 2 promile alkoholu.

Ilustračný obrázok k článku Zbesilá jazda mladej Trnavčanky: Demolovala autá, nafúkala cez 2 promile, FOTO
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava

O kurióznom prípade neprispôsobivej vodičky informovala Mária Linkešová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva (KR) Policajného zboru (PZ) v Trnave.

„21-ročná Trnavčanka išla na aute BMW 320 po Ulici Jána Hollého. V križovatke narazila v skorých ranných hodinách do auta Škoda Roomster, ktoré išlo pred ňou,“ opisuje priebeh udalosti polícia.

„Vodič sa snažil ženu ešte zastaviť, tým že sa postavil pred jej auto, vodička však doňho narazila a vzápätí pokračovala v jazde ďalej cez Ulicu Hornopotočnú, kde vošla do zákazu. Opäť nezvládla riadenie a narazila do ďalšieho zaparkovaného auta,“ upresňuje Linkešová.

„Policajti ju vyzvali, aby sa podrobila dychovej skúške na alkohol a v dychu jej namerali najskôr 0,99 mg/l a neskôr 0,90 mg/l alkoholu v dychu,“ uvádza krajská policajná hovorkyňa.

„Mladá žena sa k policajtom správala vulgárne, počas zákroku pľula na policajtov a kopala do nich,“ opisuje vyčíňanie vodičky polícia.

Ako ďalej uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave, za použitia pút ju policajti nakoniec eskortovali do cely policajného zaistenia. „Po vytriezvení ju poverený policajt obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a spis predložil v tzv. super rýchlom konaní na súd,“ dodáva KR PZ v Trnave s tým, že o vine a treste bude rozhodovať súd v najbližších hodinách.

Vodiča, ktorý sa vyčíňajúcu ženu snažil zastaviť, ošetrili po incidente jednorazovo v nemocnici.

Foto: Ilustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Zbesilá jazda mladej Trnavčanky
4
Galéria
Zdroj: KR PZ Trnava
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM