Monika Hanigovská Krimi

Polícia prosí o pomoc: Alžbeta (17) z Hlohovca by sa mohla pohybovať po Trnave

Sedemnásťročnú Alžbetu z Hlohovca videli naposledy 25. októbra a odvtedy nepodala o sebe žiadnu správu. Podľa slov polície by sa mohla pohybovať po Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Polícia prosí o pomoc: Alžbeta (17) z Hlohovca by sa mohla pohybovať po Trnave
2
Galéria

Polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po nezvestnej 17-ročnej Alžbete Cerinovej z Hlohovca, ktorá sa zdržiava prechodne na adrese v Trnave. „17-ročná dievčina je toho času umiestnená ako chovankyňa v resocializačnom stredisku ROAD Tomky. Od stredy, 25. 10. 2017 v čase o 18.40 hodine ju naposledy videla sociálna pracovníčka zo zariadenia a do dnešného dňa sa mladá žena nikomu neozvala,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Alžbeta Cerinová je podľa slov polície 173 cm vysoká, plnoštíhlej postavy, má hnedé vlasy a modré oči. Naposledy mala na sebe oblečenú dámsku „bombera“ bundu zeleno- hnedej farby s nášivkami, sveter ružovej farby, sivé tepláky bez nápisu, a čierne tenisky zn. Adidas.

„Je predpoklad, že sa nezvestná bude pohybovať v meste Trnava,“ uviedla hovorkyňa. Akékoľvek informácie k nezvestnej Alžbete môžete nahlásiť polícii na ktoromkoľvek útvare Policajného zboru ale na čísle 158.

FOTO: Poznáte toto dievča? Alžbetu (17) z Hlohovca videli naposledy 25. októbra
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM