Správy

Práca pre SKÚSENÝCH: V Trnave hľadajú človeka na obsadenie VEDÚCEJ pozície

Nevadí vám poriadna výzva a obzeráte sa po novom pracovnom mieste? V Trnave hľadajú možno práve vás.

Ilustračný obrázok k článku Práca pre SKÚSENÝCH: V Trnave hľadajú človeka na obsadenie VEDÚCEJ pozície
Zdroj: Unsplash.com

Zariadenie pre seniorov v Trnave vypísalo výberové konanie na obsadenie voľného pracovného miesta na pracovnú pozíciu Vedúci/a technicko hospodárskeho úseku. Informácie zverejnilo mesto Trnava na svojom webe.

Medzi hlavné kvalifikačné predpoklady patrí vysokoškolské vzdelanie II. stupňa, prax v technickom odbore minimálne 5 rokov a prax na riadiacej pozícii minimálne tri roky.

Uchádzač by mal mať znalosť znalosť oblasti BOZP a PO, na úrovni pokročilý musí ovládať MS Office. Samozrejmosťou by mali byť znalosti z oblasti verejného obstarávania, znalosti z oblasti revízií a kontrol technických zariadení, manažérske, organizačné a komunikačné zručnosti, schopnosť samostatne sa rozhodovať, spoľahlivosť, asertivita, flexibilnosť, vodičský preukaz skupiny B (aktívny vodič) a bezúhonnosť.

Výhodou je znalosť anglického jazyka.

Práca a ohodnotenie

Pripraviť sa musí na poskytovanie podpory používateľom PC na úrovni HELPDESK a spracovanie WEB portálu, zabezpečovanie prevádzky budovy a zodpovednosť za riadenie zamestnancov na úseku.

Ak vás ponuka zaujala, čas na posielanie žiadostí máte do 16. júna.

A aký ponúkajú plat? „Platové podmienky podľa rokov praxe v zmysle zákona č. 553/2003 Z. z. Po prvom mesiaci osobný príplatok, 13. a 14. plat, 5 dní dodatkovej dovolenky. Brutto: 1 300 eur,“ píše sa v informáciách o výberovom konaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM