Monika Hanigovská Rôzne

Predzvesť Vianočných trhov je tu: Čoskoro si užijeme vianočné klzisko v Trnave

Vianočné trhy sú už jednou nohou v našom meste. Na sviatočnú náladu vás môže naladiť o čosi skôr aj obľúbené vianočné klzisko. Zisťovali sme podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Predzvesť Vianočných trhov je tu: Čoskoro si užijeme vianočné klzisko v Trnave
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné trhy sa uskutočnia v termíne od 1. decembra 2017 do 23. decembra 2017. Čakaním na ne si môžete spríjemniť napríklad korčuľovaním na trnavskom vianočnom klzisku. Svojich prvých návštevníkov privíta už čoskoro.

Od 16. novembra bude otvorená ľadová plocha na pešej zóne so syntetickým povrchom na korčuľovanie. Klzisko si budú môcť návštevníci vychutnať denne od 10.00 do 20.00 hodiny.

Ako uvádza organizátor akcie, klzisko má syntetický povrch, korčuľovanie teda nie je závislé od počasia. Plocha klziska bude osvetlená a ozvučená. Vianočné klzisko súčasne prinesie pre deti všakovaké športové aktivity.

Cenník vstupu ani služieb sa oproti minulému roku nezmenil. Jednorazový vstup na ľadovú plochu je spoplatnený sumou 0,50 eura, za požičanie korčúľ si zaplatíte 2 eurá a brúsenie je spoplatnené sumou 1,50 eur. Deti do 6 rokov majú povolený vstup len v sprievode dospelej osoby.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: archívne

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM