Monika Hanigovská Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Trnave a okolí: Prinášame 5 najklikanejších správ týždňa

Ďalší týždeň je skoro za nami. Pozrite sa spätne, čo najzaujímavejšie sa dialo v Trnave a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Trnave a okolí: Prinášame 5 najklikanejších správ týždňa
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Budú navštevovať trnavské domácnosti

Mesto Trnava sa zapojilo prostredníctvom Štatistického úradu Slovenskej republiky (SR) do realizácie Zisťovania o príjmoch a životných podmienkach domácností (EU SSLC) v rámci projektu európskych štatistických zisťovaní. Opytovatelia budú klopať na dvere trnavských domácností, zamerajú sa na príjmy.

Zneužili hudobníka Braňa Jobusa

Hudobník, spisovateľ a zakladateľ hudobného festivalu Vrbovské vetry Branislav Jobus sa ocitol v článku, podľa ktorého mal zbohatnúť na kryptomene Bitcoin. Umelec podal trestné oznámenie.

Za akými menami sa (ne)otáča najčastejšie?

Mesto Trnava eviduje spolu 1905 krstných mien svojich občanov. Prinášame vám zaujímavý rebríček mužských a ženských mien, za ktorý sa v meste najčastejšie otáča. Ale aj výber niekoľkých mien, ktorým by sme menovca nenašli. Ste medzi nimi tiež?

Fanúšikovia Spartaka ukázali srdce

Urobili krásne a najmä potrebné gesto pomoci. Darovali nielen svoju krv, ale aj kus srdca. Fanúšikova Trnavy sa už tradične usadli do kresiel Národnej transfúznej služby v Trnave, aby tam darovali svoju krv po 45-krát. Darovať krv sa rozhodlo sedemdesiatdeväť dobrovoľníkov, pričom dvaja z nich darovali najvzácnejšiu tekutinu v Nitre. Viac TU.

Sneh priam ťahal oči

V Trnave opäť cez týždeň nasnežilo. Bielunký sneh posypal známe lokality, cesty a jemne sa dotkol aj pamiatok.Obrázky ako maľované bielou si môžete pozrieť z viacerých trnavských lokalít. V priloženej veľkej fotogalérii a videogalérii si môžete prezrieť ulice a iné lokality.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM