Dominika Handzušová Správy

Pripravte sa na ďalšie uzávierky: Cez víkendy cez Kollárovu neprejdete

Úsek pod City Arénou na Kollárovej ulici bude opäť počas víkendov úplne uzavretý. Obchádzková trasa cestu riadne predĺži.

Ilustračný obrázok k článku Pripravte sa na ďalšie uzávierky: Cez víkendy cez Kollárovu neprejdete
Zdroj: TASR

Úsek dopravy mestského úradu v Trnave informoval o úplnej uzávierke komunikácií pre stavbu City Arény. Uzavretá je Športová a Dolné bašty, cez víkendy sa pridá aj Kollárova.

Športová a Dolné bašty

Na Dolných baštách je uzavretý úsek od križovatky s Paulínskou po križovatku Halenárska – Kapitulská. Športová je od križovatky s Dolnými baštami uzavretá približne do polovice ulice. Uzávera by mala platiť do 15. augusta.

Úsek od Dolných bášt po budovu Okresného súdu je zmenený na obojsmerný. Rovnako tak prejdete z Paulínskej na Dolnopotočnú a ďalej na Halenársku.

Kollárova ulica

Úsek v dĺžke približne 260 metrov bude uzavretý z dôvodu frézovania povrchov komunikácie. Počas prác bude preto ulica neprejazdná od piatku 10. júla 18:00 hod. do nedele 12. júla 21:00 hod. a rovnako tak o týždeň od piatku 17. júla 18:00 hod. do nedele 19. júla 21:00 hod.

Obchádzková trasa bude vedená od Hlbokej po Sladovníckej, Tamaškovičovej, Dohnányho a Hospodárskej na Kollárovu. V opačnom smere zo Sladovníckej po Hlbokej, Rybníkovej, Šrobárovej a Hospodárskej.

Prečítajte si: Vybavovanie účtov alebo nehoda? Pozrite, čo z baru ostalo po rozsiahlom požiari!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM