Júlia Vargová Krimi

Rozruch na trnavskom urgente: Muž atakoval policajtov, hlavou chcel rozbiť okno

Polícia informovala o prípade muža podozrivého z požitia návykových či omamných látok. S odberom najskôr súhlasil, neskôr spôsobil rozruch.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch na trnavskom urgente: Muž atakoval policajtov, hlavou chcel rozbiť okno
Zdroj: TASR

Ako informovalo Krajské riaditeľstvo (KR) Policajného zboru (PZ) v Trnave na svojom facebookovom profile, na trnavskom urgente bolo predposlednú augustovú stredu rušno.

Podľa informácií zo stránky Polícia SR – Trnavský kraj chcel muž hlavou rozbiť okno a ohrozoval seba i policajtov.

„Policajná hliadka zastavila stredu (21.8.) dopoludnia v Trnave na Študentskej ulici Škodu Octavia. Zastaveniu predchádzalo oznámenie na operačné stredisko, že vodič je pravdepodobne pod vplyvom alkoholu,“ informuje KR PZ v Trnave.

„Policajti 41-ročného vodiča z Pečeňád (okr. Piešťany) skontrolovali a ten sa ochotne podrobil aj dychovej skúške na alkohol, ktorá vyšla negatívne. Avšak jeho reakcie napovedali, že mohol požiť aj inú návykovú či omamnú látku, preto ho policajti vyzvali na odber krvi,“ opisuje priebeh prípadu polícia.

„Vodič najskôr súhlasil, no následne sa pokúsil o útek a kládol aktívny odpor. Za použitia donucovacích prostriedkov bol napokon v putách privezený na lekárske vyšetrenie. Keď mu z dôvodu odberov dali putá dole, začal byť agresívny, atakoval policajtov a poškodzoval seba samého, až ho museli spacifikovať aj za pomoci privolaných posíl,“ dodáva Polícia SR – Trnavský kraj.

Napriek dramatickému priebehu odberu krvi sa podarilo mužovi odobrať vzorku na zistenie omamných látok. Výsledok zatiaľ nie je známy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM