Správy

Scenár ako z filmu: Páru sa cestou do pôrodnice pokazilo auto, zachránili ich policajti

Cesta na svet malej Viktorky nebola pre jej rodičov vôbec jednoduchá. Za včasný príchod do pôrodnice vďačí mladá rodinka dvom policajtom.

Ilustračný obrázok k článku Scenár ako z filmu: Páru sa cestou do pôrodnice pokazilo auto, zachránili ich policajti
Zdroj: Polícia Slovenskej republiky

Policajti z Vrbového Boris Pažík a Dušan Jambor zrejme na nočnú službu, ktorú mali 1. februára, nezabudnú. Ich pomoc potreboval mladý pár, ktorému sa čoskoro malo narodiť dieťa. So zážitkom sa polícia podelila na sociálnej sieti.

V noci, hodinu pred polnocou si policajti všimli pri výjazde z meste Vrbové auto s denným svietením. „Peugeot 3008 zastavili a vodič im v jednej sekunde oznámil, že sa ponáhľajú do pôrodnice. Budúca mamička už bola po termíne pôrodu a bábätko sa pýtalo na svet,“ uvádzajú policajti.

Hliadku požiadal o doprovod a rýchlejší transport do nemocnice. Policajti po súhlase zapli majáky a začali s doprovodom. Po asi sto metroch však začal budúci otecko blikať na policajtov. Z auta sa začal valiť hustý biely dym a zostalo takmer nepojazdné.

Prečítajte si tiež

Hliadka neváhala a budúcich rodičov preložili do policajného auta. „Rodička to zvládala aj napriek intenzívnym kontrakciám statočne a policajti stihli mladú rodinu včas dopraviť a odovzdať zdravotnému personálu v myjavskej pôrodnici,“ dodáva polícia.

Hrdý otecko Miro sa neskôr ozval policajtom a podelil sa aj o radostnú novinu.

„Ďakujeme veľmi pekne, narodila sa nám dcérka Viktória 3,6 kg a 50 cm, 7:35 hod. prišla na svet 1.2. Veľká vďaka ešte raz za všetko, scenár ako z filmu,“ napísal v poďakovaní.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM