Jakub Forgács Krimi

ŠIALENÁ jazda ulicami, vodič sa dal na ÚTEK: Vyskočil z idúceho auta, VIDEO

Mladík podľa slov polície kládol aktívny odpor a bol agresívny. Museli ho spacifikovať a nasadiť mu služobné putá.

Ilustračný obrázok k článku ŠIALENÁ jazda ulicami, vodič sa dal na ÚTEK: Vyskočil z idúceho auta, VIDEO
Zdroj: Polícia SR - Trnavský kraj

Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky v sobotu spacifikovali nebezpečného vodiča. Počas jeho šialenej jazdy viackrát ohrozil ostatných vodičov. Trnavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Šialená naháňačka

Priamo v centre Trnavy chcela policajná hliadka, uprostred dňa, zastaviť muža na aute VW Golf. „Vodič sa však dal na útek a nezastavil ani na viaceré výzvy,“ uviedli muži zákona so slovami, že počas celej doby nebezpečne kľučkoval medzi autami a jazdil v protismere.

„Z ulice Šrobárova prešiel vysokou rýchlosťou cez križovatku na červenú a ďalej pokračoval smerom na Kamenný mlyn. Za obcou Biely Kostol odbočil doľava na obec Ružindol. Po chvíli zišiel vpravo na poľnú cestu, kde po opakovaných výzvach na zastavenie nakoniec vyskočil z idúceho auta do poľa a rozbehol sa pre,“ opísali dramatickú naháňačku policajti.

„Policajti ho ale po pár metroch rýchlo dobehli. 21-ročný muž kládol aktívny odpor a bol agresívny. Policajti ho preto museli spacifikovať a nasadiť mu služobné putá,“ dodali.

Opätovne obvinený

Dopravní policajti mladíka, ktorému súd už trikrát uložil zákaz činnosti viesť akékoľvek motorové vozidlá, opäť obvinili z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. V zmysle zákona mu tak môže hroziť trest odňatia slobody až na dva roky. Muž je riešený v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zostáva v policajnej cele.

„Policajti PMJ tak tento víkend „prevetrali“ nové policajné BMW. Ostrou skúškou prešlo na výbornú,“ dodali muži zákona.

Zdroj: Facebook

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM