Kultúra

Silvester v Divadle Jána Palárika: Prvýkrát v histórii v spoločnosti hercov

Divadlo pripravuje prvý divadelný Silvester vo svojej histórii. Organizátori prezradili, čo všetko si pripravili pre návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Silvester v Divadle Jána Palárika: Prvýkrát v histórii  v spoločnosti hercov
Foto: Dominika Handzušová

Trnavské Divadlo Jána Palárika pripravuje prvýkrát vo svojej histórii divadelný Silvester. Na posledný deň roka pozýva Trnavčanov stráviť večer a polnoc v divadelnom prostredí v spoločnosti hercov.

„Začíname o 18. hodine predstavením Sluha dvoch pánov,“ povedala hovorkyňa divadla Lucia Turňová. Táto inscenácia bola v uplynulej sezóne divácky najobľúbenejšou a získala ocenenie PorTTál. Podobne aj hlavný predstaviteľ Peter Trník dostal rovnaké ocenenie v mužskej hereckej kategórii. Nebol by to však Silvester, keby všetko zostalo po starom.

„Režisér Juraj Bielik prisľúbil, že je pre divákov pripravené prekvapenie, bude to také silvestrovské vydanie,“ dodala Turňová.

Trník podľa jej slov bude moderátorom aj celého silvestrovského večera, ktorý sa presunie do zrkadlovej sály divadla. Pripravené sú vystúpenie džezovej kapely, dídžej a na pobavenie „trnafský“ silvestrovský kvíz.

„Divadelné Silvestre majú na Slovensku tradíciu, väčšinou ide o predstavenia s prípitkom. My v Trnave ho robíme prvýkrát, tak skúsime takýto model,“ doplnila Turňová. Dodala, že je tiež možnosť si zakúpiť vstupenky aj na Sluhu dvoch pánov.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM