Júlia Vargová Kultúra

Sima sa opäť predviedla: Jej novinka sa môže stať hitom tohto leta

Sima predstavila letný hit, v ktorom sa nájde nejeden z nás. Novinka Flirt je na YoutTube len krátko, no už teraz je jasné, že pôjde o úspešný song na letnú sezónu.

Ilustračný obrázok k článku Sima sa opäť predviedla: Jej novinka sa môže stať  hitom tohto leta
Zdroj: YouTube.com

Teplé dni pribúdajú a k letu neodmysliteľne patria aj letné lásky. Práve tie talentovaná speváčka a raperka vystihuje v novej pesničke Flirt. „S mojim frajerom nemáme dátum, kedy oslavujeme výročie nášho vzťahu. Je to práve tým, že keď sme sa spolu začali stretávať, neriešili sme či smerujeme ku pristeľstvu, alebo k láske,“ uviedla umelkyňa pri príležitosti vydania nového singlu na svojom instagrame. „Jediné, čo bolol vtedy isté bolo to, že sme si rozumeli a keď sme spolu trávili čas, cítili sme sa dobre,“ dodala.

Zo songu srší pozitívna letná energia a rovnako je pre oko diváka príjemný aj klip.

Video inšpirované speváčkinou skúsenosťou, ktorú preniesla do chytľavej pesničky, je na YouTube od 9. júna, a za jeden deň má na konte viac ako 60 000 videní a ich počet rýchlo stúpa. Ohlasy sú pozitívne a ľudia v komentároch vyzdvihujú, že im Sima v piesni hovorí priamo z duše.

Letný flirt sa tak za krátky čas môže stať tohtoročnou hymnou letných lások.

Sima, vlastným menom Simona Hégerová, sa pred niekoľkými rokmi dostala do povedomia verejnosti vďaka súťaži Hlas Československa. V súčasností má viac ako 50-tisíc sledovateľov na facebooku a 250-tisíc na instagrame. Po svojom debutovom albume s názvom Femina, na ktorom hosťovali P.A.T, EGO alebo Fejbs vydala koncom minulého roka album Podla seba. Speváčka je známa tým, že vo svojej tvorbe bežne kombinuje rap a pop.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM