Aktualizované BTW Správy

Skutočne krásny dar! Onkológia v trnavskej nemocnici získala nové priestory, GALÉRIA

Priestory onkologickej ambulancie vo Fakultnej nemocnice Trnava prešli kompletnou rekonštrukciou na náklady súkromného realizátora.

Ilustračný obrázok k článku Skutočne krásny dar! Onkológia v trnavskej nemocnici získala nové priestory, GALÉRIA
5
Galéria

Náklady na rekonštrukciu sa vyšplhali na 100.000 eur, no nešli na účet nemocnice. O rekonštrukciu sa postarala súkromná spoločnosť, ktorá tak urobila na vlastné náklady. Informovala o tom spoločnosť ISMONT a referent nemocnice pre vzťahy s verejnosťou Matej Martovič.

Ambulancia má získala moderné priestory a čakáreň dostala nový vzhľad s prvkami drevených dekorácií.

Prostredie je čisté, príjemné, ale nepôsobí sterilne. Klinika má vlastnú recepciu, nové podlahy, nové stropy, vynovenú elektroinštaláciu, nové osvetlenie, interiérové dvere vrátane elektrických dverí a príjemný drevený obklad, ktorý prostredie zjemnil a dal mu krásne črty.

„Je to teraz klimatizovaný priestor s dvoma zónami. Pribudlo nové osvetlenie, obklad steny, podlahy, sedenie,“ uviedol prednosta Onkologickej kliniky FN Marián Streško. Rekonštrukcia pomohla zmodernizovať aj systém práce s pacientom. Vznikla recepcia s objednávkovým systémom pre štyri samostatné ordinácie. Pacient sa tu môže objednať k svojmu lekárovi na konkrétny dátum a čas.

Rekonštrukčné práce trvali od marca do mája, pričom pre opatrenia v súvislosti s koronakrízou museli byť prerušené na jeden mesiac. Projekt financovala a realizovala trnavská spoločnosť ISMONT.

„V tomto roku máme desiate výročie založenia. Namiesto prostriedkov do osláv padlo rozhodnutie vložiť ich do dobročinnej oblasti a prispieť tým, ktorí to potrebujú a tam, kde je nedostatok,“ povedal majiteľ a konateľ Ivan Slíž.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM