Júlia Vargová Rôzne

Skvelá možnosť pre nadšencov fotografie: Odfoťte dobro, vyhrajte drona

Emotívny portrét, reportážny záber na situáciu z ulice alebo abstraktné stvárnenie... dobro cítiť z mnohých vecí a momentov.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá možnosť pre nadšencov fotografie: Odfoťte dobro, vyhrajte drona
Foto: Júlia Vargová / Zdroj: Dnes24.sk

Trnavská arcidiecézna charita (TADCH) vyhlásila súťaž pre amatérskych fotografov, nadšencov aj profíkov a dala im zaujímavú úlohu, odfotiť dobro. „Stačí sa lepšie popozerať a navôkol spozorujeme zaujímavé tvary, farby, ľudí aj ich príbehy. Ako však vyzerá dobro?“ Pýta sa charita.

Dobro cítiť z mnohých vecí a momentov, a práve tým je zaujímavá táto súťaž. „Na podujatí Národný týždeň charity chceme prezentovať, ako si ľudia dobro predstavujú. Práve dobro je totiž každodennou súčasťou našej práce,“ vysvetľuje riaditeľ TADCH Miroslav Dzurech. Na víťazov súťaže čakajú zaujímavé ceny.

Vyhrať môžete drona ale aj romantické wellness chvíle pre dvoch v jednom z trnavských hotelov a po oddychu výbornú večeru.

Ďalšia cena by mohla potešiť partiu kamarátov, je ňou totiž vstup do Laser Areny. Srdce futbalového fanúšika zas zahreje dres FC Spartak Trnava s podpismi hráčov, no a kto z nás by nemal rád dobré jedlo? Vychutnať si ho bude môcť posledný výherca vďaka poukážke do jednej z najlepších trnavských reštaurácií.

Žáner fotografie nie je obmedzený, rovnako ani vek a pôvod autora.

Jedinou podmienkou je poslať fotografiu v kvalitnom rozlíšení (ideálne 1MB) na adresu media@charitatt.sk do 13. júna 14. hodiny. Charita totiž najlepšie fotografie vytlačí a o víťazoch nechá rozhodnúť verejnosť počas podujatia Národný týždeň charity v piatok 14. júna na trnavskej pešej zóne. Diela vyvesí na sieť a verejnosť im bude prideľovať body – srdiečka. Diela s najvyšším „dobrometrom“ zvíťazia a ich autori získajú spomínané ceny.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM