Monika Hanigovská Futbal

Sloboda zostáva v Trnave: So Spartakom sa dohodol do leta 2019

Stredopoliar Anton Sloboda ostáva so Spartakom. Pri podpise novej zmluvy podľa jeho slov zohrali úlohu dve veci. Spartak sa tiež netají spokojnosťou.

Ilustračný obrázok k článku Sloboda zostáva v Trnave: So Spartakom sa dohodol do leta 2019
Zdroj: TASR

Slovenský futbalový klub FC Spartak Trnava sa dohodol s tridsaťročným stredopoliarom Antonom Slobodom na novej jeden a polročnej zmluve. Sloboda by tak mal „červeno-čierny“ dres obliekať minimálne do leta 2019.

Kontrakt podpísal vo štvrtok popoludní. Stredopoliar pôsobí v Trnave od minulej sezóny. Po nej sa síce rozhodol nepredĺžiť kontrakt, no po pár mesiacoch sa do Trnavy vrátil. Klub ho oslovil krátko po zranení kapitána Lukáša Greššáka. Informoval klub prostredníctvom oficiálnej tlačovej správy.

„Musím povedať, že pri podpise novej zmluvy zohrali úlohu dve veci. Celková atmosféra v klube a zotrvanie trénera El Maestra v Trnave. Teším sa na ďalšiu spoluprácu,“ povedal Sloboda po predĺžení kontraktu s aktuálnym lídrom Fortuna ligy 2017/2018.

Spokojnosť netají ani vedenie klubu. „Spoluprácu s Tónom sme vyhodnotili ako veľmi dobrú a úspešnú. Odvádza profesionálnu robotu. Navyše, prianie, aby zotrval ďalej v tíme vyslovil aj tréner El Maestro,“ povedal generálny manažér klubu Pavel Hoftych.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM