Dominika Handzušová Futbal

Spartak angažoval Hlinku z pražskej Dukly: Teší sa na vynikajúcich fanúšikov

Trnavský futbalový klub získal krátko pred štartom jarnej časti Fortuna ligy stredopoliara Mareka Hlinku z Dukly Praha. Pri podpise vytiahla nová posila aj zaujímavú spomienku na Trnavu.

Ilustračný obrázok k článku Spartak angažoval Hlinku z pražskej Dukly: Teší sa na vynikajúcich fanúšikov
Zdroj: TASR

Slovenský defenzívny stredopoliar prichádza do slovenského Ríma na hosťovanie do konca aktuálnej sezóny. V minulosti obliekal dres Banskej Bystrice a na konte má aj jedenásť štartov za reprezentáciu do 21 rokov.

Rýchla dohoda

„Mareka veľmi dobre poznáme z pôsobenia v Banskej Bystrici, Dukle Praha aj slovenskej dvadsaťjednotky. Tento post potrebujeme skvalitniť. Premýšľali sme nad jeho angažovaním už dávnejšie. Veríme, že naplní očakávania, ktoré do neho vkladáme,“ povedal generálny manažér Spartaka Viktor Blažek.

Do konca prestupového obdobia pritom už veľa času neostáva. „Chcem sa poďakovať manažérovi Richardovi Čechovi a samozrejme aj Marekovi, že sme sa veľmi rýchlo dohodli,“ dodal Blažek.

Na ŠAM strelil svoj prvý gól

„Trnava mi je blízka, ide o tradičný slovenský klub s vynikajúcimi fanúšikmi, na ktorých sa teším. Vždy sa mi na Štadióne Antona Malatinského výborne hralo, strelil som tu aj svoj prvý ligový gól,“ uviedol po podpise zmluvy Hlinka. > „Ľudia tu vedeli spraviť výbornú kulisu, i preto sa rád do mesta vždy vraciam,“ zakončila nová akvizícia Trnavy.

Čítajte tiež: Futbalový ošiaľ je späť: Pozrite si rozpis duelov Spartaka v jarnej časti

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM