Júlia Vargová Futbal Šport

Spartak odohrá zápas s Ružomberkom na Myjave: Na štadióne budú meniť trávnik

Starý trávnik odstránia a nahradia novým. Ten by mal byť pripravený na úvodný zápas jarnej časti so Slovanom.

Ilustračný obrázok k článku Spartak odohrá zápas s Ružomberkom na Myjave: Na štadióne budú meniť trávnik
10
Galéria
Zdroj: TASR

Spartak musí kvôli údržbe ihriska odohrať jeden domáci zápas mimo Trnavy. Strertnutie s Pohroním, ktoré klub čaká v piatok 9. novembra o 17:00, tak bude posledným v tomto roku, ktoré odohrá Spartak na Štadióne Antona Malatinského. Informovala o tom oficiálna stránka FC Spartak Trnava.

„Stretnutie 17. kola Fortuna ligy proti Ružomberku sa odohrá v piatok 29. novembra od 18:00 na štadióne v Myjave,“ uvádza trnavský klub.

Dôvodom je výmena trávnika a výsev nového, ktorý bude City Arena realizovať hneď po reprezentačnom zápase Slovenska s Azerbajdžanom, ktorý sa odohrá v Trnave. Nový trávnik by mal byť pripravený na úvodný zápas jarnej časti so Slovanom, ktorý je na programe už 15. februára.

Ako informuje FC Spartak Trnava na svojom webe, vstup na zápas s Pohroním bude za jedno euro s výnimkou priestorov VIP. Tí, ktorí si už zakúpili vstupenku sa nemusia obávať. Alikvotná suma im bude vrátená späť na účet. „Permanentkári pri vstupe na štadión dostanú poukaz na nápoj zdarma, za ktorý v bufete dostanú pivo alebo nealko napoj,“ ozrejmuje klub.

„Mrzí nás situácia s posledným domácim zápasom, ktorý kvôli výmene trávnika nemôžeme odohrať na Štadióne Antona Malatinského,“ so zármutkom konštatuje Spartak.

„Na tento jeden zápas bude naším domácim stánkom štadión na Myjave a veríme, že aj napriek tomu tam fanúšikovia našim futbalistom vytvoria domáce prostredie,“ dúfa trnavský futbalovú klub a dodáva, že malým poďakovaním bude pre všetkých horúci čaj zdarma a pre nešoférov aj „ochutený“ čaj.

Foto: lustračné

Sledujte nás aj na našom Facebooku a Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Trnavy a okolia.

Pozrite si aj fotografie z novembra 2017, kedy prešla trávnatá plocha na štadióne Antona Malatinského zmenou. Špeciálny stroj vtkal do prírodného trávnika umelé vlákna, čím vznikol tzv. hybrid.

OBRAZOM: Štadión Antona Malatinského s novým hybridným trávnikom
10
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM