Monika Hanigovská Kultúra

Spevák Bystrík má nový klip: Hviezdi v ňom trnavská tanečnica! VIDEO

Trnavský spevák a skladateľ Bystrík má nový videoklip. Zahrala si v ňom aj talentovaná tanečnica Yasmin. Tá svojím umením dostala celý štáb.

Ilustračný obrázok k článku Spevák Bystrík má nový klip: Hviezdi v ňom trnavská tanečnica! VIDEO
Zdroj: Jana Kováčová

Bystríkovu skladbu o láske si mohli Trnavčania naladiť v rádiách už v máji, song však bol bez videoklipu. Oficiálne dostal singel svoju “tvár” až koncom septembra. Skladba pochádza z pripravovaného albumu speváka Bystríka.

Od pôvodného zámeru upustil

“Na pesničku Nech to trvá už bol natočený videoklip skôr, ale nebol som moc spokojný s výsledkom, preto sme sa rozhodli pre nový scenár. Tým pádom sme museli čakať na voľný termín nového režiséra. Preto videoklip vyšiel až o niekoľko mesiacov neskôr,” ozrejmil nám situáciu okolo nového videoklipu známy spevák. Novým režisérom sa stal Jozef Koháry, ktorý spolupracoval napríklad s Peter Bič Project a je režisérom aj megahitu „Keď sme sami“!

Prečítajte si:VIDEO: Roztomilý psík z Trnavy hviezdi v klipe známeho speváka

Bystrík chcel v klipe pôvodne vystupovať sám, rýchlo však upustil od pôvodného zámeru.“Prvá moja vízia bola, že videoklip bude čierno-biely a že v ňom budem vystupovať len sám. Od tejto myšlienky som potom upustil pretože, kto už by bol zvedavý sa pozerať štyri minúty len na mňa”, prezradil pre Trnava 24 spevák.

“Potom ma režisér oslovil s myšlienkou, či by v klipe nemohla vystupovať tanečnica. Mňa táto myšlienka nadchla a som rád, že nakoniec v klipe nie som sám a že v ňom vystupuje skvelá Yasmin,” doplnil Bystrík.

Celý čas improvizovala

Yasmin je Trnavčanka. A nadchla nielen speváka, ale aj celý produkčný štáb.“Nemali sme pripravenú vôbec žiadnu tanečnú choreografiu. Yasmin celý čas improvizovala. A musím povedať, že bola úžasná a celý štáb len s úžasom sledoval jej tanečné umenie,” doplnil spevák.

Prečítajte si:Štofo z kapely Hudba z Marsu: Svetom sa šíri stále viac depka, to je pre nás výzva

“Chceli sme veľmi jednoduchý videoklip nabitý energiou postavený na čiernom pozadí, kde vynikne osobnosť, pohyb, tanec, intimita, ženskosť. Myslím, že vďaka Yasmin a režisérovi sa nám to podarilo,” objasňuje Trnavčan.

Spevák spoznal šikovnú tanečnicu ešte pred zahájením natáčania videklipu ku skladbe “Nech to trvá”. “Yasmin som prvýkrát videl tancovať na jednej akcii s jej tanečnou skupinou Streetbeats crew. Veľmi sa mi páčili a tým, že Yasmin je aj brčkavá, tak voľba bola jasná. A som veľmi rád, že pozvanie do klipu prijala,” prezradil s úsmevom spevák. “Každopádne verím, že Yasmin čaká ešte skvelá budúcnosť”, dodal Bystrík na záver.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Foto: Jana Kováčová

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM