Monika Hanigovská Rôzne

VIDEO: Roztomilý psík z Trnavy hviezdi v klipe známeho speváka

Šikovný psík z Trnavy sa ocitol vo videoklipe známeho speváka. Pred kamerami to rozbalila roztomilá kólia Luna. Pozrite si to na vlastné oči.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Roztomilý psík z Trnavy hviezdi v klipe známeho speváka
Zdroj: Adriana Tomeková

Videli ste už videoklip známeho slovenského speváka Mira Jaroša, ktorý sa volá Šteniatko? Možno ani neviete, že v ňom vystupuje psík práve z nášho mesta. Pred kamerami to totiž rozbalila Border kólia Luna z Trnavy. Jej majiteľkou je Trnavčanka Adriana, ktorá cvičí nielen Lunu, ale aj ďalších svojich štvornohých havkáčov.

Jedna z naj spoluprác

Miro Jaroš považuje spoluprácu s touto roztomilou kóliou za jednu z najkrajších. „To bola jedna z najkrajších spoluprác, ktoré som na nakrúcaní zažil. S Lunou sme si hneď padli do oka. Reagovala na moje povely,“ povedal pre spravodajský portál Trnava 24 známy spevák, skladateľ a textár.

Sám však priznáva, že mal trému. „Ak niekto z nás dvoch bol nervózny, tak som to bol ja. Nebol som si istý, či si zapamätám všetky povely a či ich budem správne ukazovať,“ vyznal sa nám Jaroš. Luna si vo videoklipe zacvičila so spevákom ale vystupuje aj sólo.

Zdroj: Archív Mira Jaroša

Hlbší význam

Okrem chytľavého rytmu, množstva šikovných detí a zvierat, choreografie tanečníc zo skupiny VIP Crew, má song aj hlbší význam. Hlavnou myšlienkou pesničky Šteniatko je vedomá spolupráca s vlastným psom. Aká? „Naučiť deti starať sa o zvieratká. Uvedomiť si, že nie sú len na chvíľu a treba sa im venovať. Starať sa o ne, kŕmiť ich, a že to nie je len zábava, ale aj zodpovednosť,“ vysvetlil nám Jaroš.

Prečítajte si: Škóti spoznávali Trnavu v typických sukniach: Toto sú ich postrehy z mesta!

Zdroj: Archív Mira Jaroša

Nakrúti klip aj v Trnave?

Videoklip k skladbe Šteniatko sa točil na viacerých miestach, v Bratislave na cvičisku, aj v špeciálnom obchode pre zvieratá. „Neskôr, keď začalo mrholiť, sme boli ešte nakrúcať v Malinove, v dome u mojej kamarátky," prezrádza spevák. Jaroš sa však pohráva aj s myšlienkou nakrútiť videoklip i v Trnave. „O nakrúcaní v Trnave reálne však uvažujem. Páči sa mi váš park v jeseni, keď padá lístie. Možno tam natočíme klip na pesničku Ahoj všetci!

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Hl. foto: Adriana Tomeková, Archív Mira Jaroša

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM