Krimi

Spiaceho muža mal niekto okradnúť vo vlaku: Podozrenie padlo na osobu na ZÁBEROCH

Ku krádeži došlo podľa polície v osobnom vlaku na trase Bratislava Nové Mesto – Trnava. Polícia podozrieva muža na záberoch.

Ilustračný obrázok k článku Spiaceho muža mal niekto okradnúť vo vlaku: Podozrenie padlo na osobu na ZÁBEROCH
3
Galéria

Krádež sa mala odohrať v pondelok 16.novembra ráno v osobnom vlaku na trase Bratislava Nové Mesto – Trnava. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti, ktorá zverejnila aj zábery podozrivého muža.

„Práve on mal sedieť v jeho blízkosti a okradnutý muž si dokonca pamätá, že sa ho počas spánku mal niekto dotýkať. Nevenoval tomu vo vlaku bližšiu pozornosť a keď vystúpil ráno na Železničnej stanici v Trnave, vybral sa rovnou cestou domov. Až tam zistil, že mu chýba značkový tablet a vo vlaku prišiel aj o nabíjačku k telefónu," uvádza polícia.

Krádež oznámil na železničnej polícii a po krádeži si policajti preverili kamerové záznamy zo stanice.

„Z krádeže je podozrivý muž vo veku okolo 40 rokov, ktorý je približne 175 cm vysoký, má tmavé dlhšie vlasy. V čase krádeže mal na sebe mikinu čiernej farby s bielym nápisom na hrudníku, čierne roztrhané rifle a tmavú bundu koženkového vzhľadu s bielym lemom na rukávoch a spodnom okraji," opísala podozrivého polícia.

Podľa informácií polície, by malo ísť o muža, ktorý sa zdržiava v okolí železničnej stanice. Polícia zároveň vyzýva verejnosť, ak ste muža na záberoch spoznali, poznáte miesto jeho súčasného pobytu, alebo vám v priebehu posledných dvoch týždňov ponúkol niekto na predaj spomínanú elektroniku, oznámte to na číslo 158 alebo napíšte správu Polícii SR – Trnavský kraj.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

NEBOL TO SEN ALE SKUTOČNOSŤ POČAS SPÁNKU HO OKRADOL VO VLAKU Policajti majú podozrenie na tohto muža. Práve on mal...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Tuesday, December 1, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM