Monika Hanigovská Rôzne

Športové gymnázium v Trnave s novinkou: Do lavíc láka žiakov parádnym videom!

Lákavá štýlová pozvánka na Deň otvorených dverí aj s leteckými zábermi. Športové gymnázium Jozefa Herdu uverejnilo prvé oficiálne video. Pozrite si ho tiež!

Ilustračný obrázok k článku Športové gymnázium v Trnave s novinkou: Do lavíc láka žiakov parádnym videom!
Zdroj: TASR

Športové gymnázium Jozefa Herdu v Trnave sa môže v týchto dňoch pochváliť úplnou novinkou. Do svojich lavíc láka parádnym videom. To zároveň vytvára akúsi formu digitálnej pozvánky na blížiaci sa Deň otvorených dverí.

Okrem užitočných a zaujímavých informácií zaujme video aj svojim pútavým prevedením. Krátke video sprevádzajú študenti školy, Laura Šomráková a Ondrej Machovič.

Nápad zrealizovala absolventka

Myšlienku videa zrealizovala bývalá žiačka tejto školy. „Myšlienka vytvoriť takéto video vznikla už pred istým časom a len zhodou okolností prišla naša bývalá absolventka Martina Slováková s ponukou workshopu pre žiakov našej školy. S radosťou sme reflektovali nielen na jej ponuku workshopu,“ prezradil pre náš spravodajský portál Peter Toman, zástupca riaditeľa.

Video vyvoláva podľa slov zástupcu gymnázia pozitívne reakcie. Radosť z videa má aj samotné vedenie školy.

„Teší ma, že už tak krátko po zverejnení nášho nového školského oficiálneho videa je taká pozitívna odozva z viacerých strán. Je to naše prvé oficiálne video a veľmi sa z neho tešíme,“ vyznal sa nám.

Podľa jeho slov bolo samotné natáčanie rozdelené do dvoch dní, v jeden deň sa točili letecké zábery a v iný deň všetky ostatné zábery a vstupy moderátorov, ktorými boli žiaci školy.

Video slúži zároveň ako pozvánka na blížiaci sa Deň otvorených dverí, ktorý sa bude konať 12.decembra 2017 o 14.00 ho­dine. Horúcu novinku si môžete pozrieť v nasej priloženej videogalérií.

Parádna prezentácia: Športové gymnázium Jozefa Herdu so štýlovým videom
1
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM