Monika Hanigovská Rôzne

Taliansky spevák sa ocitol v Trnave... a obyvateľom mesta zložil krásnu poklonu!

Taliansky popový spevák Mauro Tummolo navštívil v predvianočnom čase Trnavu. A obyvateľom nášho mesta zložil veľmi peknú poklonu, veď sledujte...

Ilustračný obrázok k článku Taliansky spevák sa ocitol v Trnave... a obyvateľom mesta zložil krásnu poklonu!
11
Galéria
Zdroj: Mauro Tummolo

Taliansky spevák Mauro Tummolo je popový umelec pochádzajúci z juhu Apeninského polostrova. Do nášho mesta ho zaviedol brat, ktorý tu žije so svojou rodinou. Mauro mal tak možnosť vychutnať si predvianočný čas v Trnave naplno.

Zdroj: YouTube.com

Ako zhodnotil Trnavčanov?

„Môj brat ma vzal do Trnavy, kde žije. Vo vašom meste som s ním strávil istý čas. Mohol som si u vás tak pozrieť aj krásu Vianoc. Vaše mesto je veľmi pekné. Vianočná výzdoba na mňa urobila dojem,“ povedal popový spevák pre spravodajský portál Trnava 24.

Okrem prehliadky mesta stihol sympatický Talian navštíviť aj naše tradičné vianočné trhy, kde si pochutil na voňavom mäsku aj nápoji, ktorý v týchto dňoch boduje u u viacerých Trnavčanov. „Navštívil som aj vaše vianočné trhy. Na trhoch som ochutnal sendvič s mäsom (cigánsku pečienku – pozn. autora) a vypil aj niekoľko pohárov dobrého vareného vína,“ porozprával nám Mauro.

Zdroj: Mauro Tummolo

Talian počas návštevy v našom meste zhodnotil aj Trnavčanov. A má v tom jasno. „Ste skvelí, prijemní a pohostinní ľudia. Úprimne som sa cítil v Trnave veľmi dobre,“ pochvaľoval si.

Zamieril si to aj na futbal

Okrem nášho historického centra a vianočných trhov, tento umelec neobišiel ani iné lokality. Zamieril si to aj na náš futbalový stánok. „Bol som si pozrieť váš futbalový štadión, kde som mohol sledovať zápas. A navštívil som aj niekoľko obchodov,“ povedal nám Mauro.

Zdroj: Mauro Tummolo

Spevák Mauro Tummolo, ktorému práve v týchto dňoch v Taliansku hrajú nový singel Volevo solo dirti (Chcel by som len povedať – pozn. red) by chcel niečo odkázať aj obyvateľom nášho mesta. „Prajem veselé Vianoce skvelým ľudom a ďakujem vám za pohostinnosť,“ povedal tento sympatický Talian na záver.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

FOTO: Taliansky popový spevák Mauro Tummolo
11
Galéria
Zdroj: Mauro Tummolo
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM