han Krimi

Tragická nehoda na Záhorí: O život prišla matka, v aute boli tri malé deti, FOTO

Hasiči a polícia včera zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste II/500 v katastri obce Štefanov v okrese Senica.

Ilustračný obrázok k článku Tragická nehoda na Záhorí: O život prišla matka, v aute boli tri malé deti, FOTO
2
Galéria

Pri nehode došlo k zrážke osobného automobilu s kamiónom, pričom vo vozidle sa v tom čase nachádzali štyria účastníci, z toho tri maloleté osoby.

„Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru,“ uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína Križanová.

Ako sa to stalo?

K zrážke došlo z doposiaľ nezistených príčin v úseku cesty smerom na Šaštín-Stráže, ktorý je vyznačený plnou čiarou. „Vodička a 9-ročná dcéra, ktorá sedela na prednom sedadle spolujazdca, utrpeli veľmi vážne zranenia a boli z miesta nehody letecky transportované do nemocnice. Matka vážnym zraneniam podľahla. Ďalšie dve deti, vo veku 7 a 6 rokov, ktoré sedeli vzadu v autosedačkách, sa zranili ľahšie. Jedno z detí nebolo príbuzným ženy,“ doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Ako sa ďalej uvádza v komentároch na sociálnych sieťach pod príspevkom o nehode, o ktorom informovala polícia, žena mala zraneniam podľahnúť priamo na mieste tragickej zrážky.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia naďalej preveruje.

Ďalšie aktuálne témy

ZRÁŽKA AUTA S KAMIÓNOM NA ZÁHORÍ O ŽIVOT PRIŠLA MATKA A 3 DETI SÚ ZRANENÉ Policajti cestu smerom na Šaštín Stráže úplne...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, July 28, 2021
Hrozivá zrážka auta s kamiónom
2
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM