Monika Hanigovská Rôzne

Trnava je razom krajšia: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Trnave sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Trnava je razom krajšia: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
10
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Aj do nášho mesta už zavítala jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety v rôznych častiach mesta. Trnava tak už naplno hýri farbami a my sme vyrazili to zachytiť do našich ulíc.

Lákavé jarné scenérie v našom meste dokážu potešiť nejedného z nás. Tomuto „jarnému obrazu“ sa vytešovala aj trnavská seniorka a to pri prechádzke s vnúčatami. „Najradšej máme prichádzajúcu jar, keď všetko začína pekne rozkvitať… A hneď je všetko naokolo krajšie, farebnejšie aj veselšie,“ prezradila pre náš spravodajský portál.

Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Niektorých zvedavcov v Trnave upútala aj aktuálna veľkonočná výzdoba na niekoľkých stromoch, ktorá sa nachádza na pešej zóne. „Ako vidíte, deti priam očami hltajú tie farebné stuhy na konároch, ale aj farebné vajíčka,“ prezradila nám mladá trnavská mamička popritom ako sledovala svoju šantiacu dcérku medzi stužkami.

A čo vy? Nemáte chuť na dlhú jarnú prechádzku naprieč našim mestom? Ak aj nie, možno zmeníte názor po zhliadnutí záberov z Trnavy, ktoré nájdete v priloženej fotogalérii.

Jar nášmu mestu pridala na kráse: 10 fotiek z Trnavy  ako dôkaz
10
Galéria
Foto: Monika Hanigovská / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Trnavy a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM