BTW Rôzne Správy

Trnava má nového turistického sprievodcu. Vyzerá skvele, prelistujte si ho s nami

V čase korony sa nedá cestovať, ale o to viac môžeme plánovať!

Ilustračný obrázok k článku Trnava má nového turistického sprievodcu. Vyzerá skvele, prelistujte si ho s nami
7
Galéria
Zdroj: Trnava Tourism

Ste v domácej karanténe a von idete akurát vyvenčiť psa okolo bloku a rýchlo späť domov? Práve teraz máte príležitosť cestovať s prstom na mape alebo hľadať inšpirácie pre nové dovolenkové zážitky.

Určite vám príde vhod nový a skutočne štýlový turistický sprievodca Trnavou. Zverejnila ho oblastná organizácia cestovného ruchu Trnava Tourism – online a zadarmo. Vďaka tomuto sprievodcovi nájdete z pohodlia domova všetko potrebné, aby ste sa – po karanténe samozrejme – na návšteve malého Ríma ani chvíľku nenudili.

Brožúra nielen pre turistov

Dvojjazyčný sprievodca Say hello to Trnava ponúka na 129 stranách rôzne informácie o histórii, doprave, kultúrnom i športovom vyžití, top podujatiach počas roka. Navyše tam nájdete aj zoznam vybraných reštauračných, ubytovacích a iných zariadení cestovného ruchu.

„Rozhodli sme sa zverejniť nášho turistického sprievodcu Trnavou a jej regiónom, aby si ho každý mohol v pohodlí domova prelistovať online. Možno sa vám niečo z toho natoľko zapáči, že si Trnavu napíšete na zoznam miest, ktoré neskôr navštívite. Dovtedy môžete využiť svoj čas na plánovanie, objavovanie a zbieranie inšpirácie,“ hovorí o sprievodcovi Alexander Prostinák, zastupujúci výkonný riaditeľ Trnava Tourism.

Zdroj: Trnava Tourism

Brožúra je rozdelená tematicky na osem okruhov a je doplnená o fotografie, pútavé ilustrácie a tipy od osobností z Trnavy. Nechýbajú v ňom ani mapy Trnavy, či už s vodnými plochami alebo ubytovaním, a obcí Smolenice, Ružindol, Jaslovské Bohunice, Suchá nad Parnou, Biely Kostol a Špačince.

V budúcnosti vám môže poslúžiť aj v takých prípadoch, keď sa budete chcieť dobre najesť, alebo si budete chcieť dať poobednú kávu s dezertom či ochutnať medovinu a najlepšie vína, ktoré získali viacero medzinárodných ocenení.

Pošlite ďalej

„Vydali sme ho v dvoch jazykoch, v slovenčine a angličtine. Pokojne ho môžete zdieľať aj so svojimi zahraničnými priateľmi a ukázať im, aké krásne regióny na Slovensku máme,“ dodáva na záver Alexander Prostinák.

Prelistovať sprievodcu si môžete tu:

Turistický sprievodca Say hello to Trnava

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM